• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To Renault Megane RS Trophy-R στο Ring (+vid)

1.607 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/4/2019

H πιο γρήγορη έκδοση του Megane αναμένεται να κάνει ντεμπούτο πολύ σύντομα. Διαβάστε τι έγινε γνωστό.

Στην πίστα για δοκιμές βρέθηκε το Renault Megane RS Trophy-R και οι κατάσκοποι δεν έχασαν την ευκαιρία να το φωτογραφήσουν και να το τραβήξουν σε video. Μάλιστα, η Renault φαίνεται πως ετοιμάζει κάποιο teaser για το μοντέλο αφού στους γύρους στο Ring βρέθηκε και ένα κινηματογραφικό συνεργείο μισθωμένο από την γαλλική μάρκα.

Το Megane RS Trophy-R φαίνεται ξεκάθαρα πλέον πως θα λάβει εισαγωγέα στο καπό, «Trophy-R»  γράμματα και γραφικά στο πλαϊνό μέρος, μαύρες ζάντες αλουμινίου, μεγάλες δαγκάνες και μοναδικής σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρα με έμπνευση από την F1.
 


Επειδή μοντέλα σαν και αυτό έχουν σκοπό να έχουν μειωμένο βάρος για να έχουν ακόμα καλύτερες επιδόσεις, τα πίσω καθίσματα και τα κάτω φώτα LED του προφυλακτήρα έχουν αφαιρεθεί ενώ τώρα το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με roll-cage.

Δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τι σχεδιάζει η μάρκα για το μοτέρ, πάντως είτε αυξηθεί η απόδοση του 1800άρη turbo (στο RS Trophy φτάνει τα 300 άλογα) είτε όχι, το Megane RS Trophy-R θα κάνει σίγουρα το 0-100 πιο γρήγορα από 5,7 δευτερόλεπτα που χρειάζεται η RS Trophy λόγω του μειωμένου του βάρους.
 

44 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  MEGANE