2 φωτογραφίες »

Ο Aksyonov Nikita είναι ο υπεύθυνος για τις εικόνες που μπορείτε να δείτε.

Το ανανεωμένο Hyundai i30 N;

4.485 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2020)

Η Hyundai προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψη του ανανεωμένου i30 και πλέον άπαντες βρίσκονται εν αναμονή και της ισχυρότερης «Ν» έκδοσης του μοντέλου.


Το ίδιο συμβαίνει και με τους ανεξάρτητους σχεδιαστές οι οποίοι σπεύδουν να δημοσιεύσουν τα σχέδιά τους, θέλοντας να προοικονομήσουν την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει το μοντέλο. Το ίδιο έκανε και ο Aksyonov Nikita, που είναι ο υπεύθυνος για τις εικόνες που μπορείτε να δείτε. Ο καλλιτέχνης έχει προσφέρει στο αυτοκίνητο ένα αεροδυναμικό πακέτο, με νέους προφυλακτήρες, μεγαλύτερες εισόδους αέρα, οπίσθιο αεροδυναμικό διαχύτη, ενώ νέα σχεδίαση έχουν και οι ζάντες.
 
Να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο στις φωτογραφίες είναι το ελαφρώς ακριβότερο i30 Fastback N, αλλά μπορείτε να περιμένετε παρόμοια εμφάνιση και για το 5θυρο, σύμφωνα με το σχεδιαστή.
 
Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα για το i30 N, λέγεται πως η βασική επιλογή στα 250 άλογα θα σταματήσει και η ισχύς της Performance έκδοσης θα αυξηθεί στα 280 άλογα. Το i30 N, όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα, θα διατίθεται και με το 8άρι DCT αυτόματο κιβώτιο της φίρμας και θα κάνει ντεμπούτο στο Παρίσι και θα λανσαριστεί τον Ιανουάριο του 2021.         

FORD E-TRANSIT
OPEL