Tα φωτιστικά σώματα φαίνεται πως ενσωματώνονται πολύ αρμονικά στα δύο φτερά του προβόλου.

Το πρόσωπο της νέας Chevrolet Corvette;

1.704 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2019)

Mπορεί η παρουσίαση της νέας Corvette να αργεί ακόμη αλλά ένας φίλος της μάρκας ανυπομονούσε να αποκαλύψει το σχέδιο του για το εμπρός μέρος του μοντέλου.

Mπορεί να έχει ήδη γίνει γνωστό πως η κεντρομήχανη C8 Corvette θα κάνει ντεμπούτο αυτό το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου, ωστόσο οι φίλοι του μοντέλου συνεχίσουν να ανυπομονούν για την σχεδίαση που θα υιοθετήσει το αμερικανικό muscle car.

Aυτή την φορά ήταν σειρά του Chazcron να παρουσιάσει την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το εμπρός μέρος της Corvette, με τον ίδιο να αναφέρει πως βασίστηκε στις teaser εικόνες που έχει δώσει στο φως η μάρκα. Έτσι, τα φωτιστικά σώματα φαίνεται πως ενσωματώνονται πολύ αρμονικά στα δύο φτερά του προβόλου ενώ το καπό είναι αρκετά γραμμωμένο και τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα της Corvette. Tέλος, εφόσον το αυτοκίνητο δεν έχει το μοτέρ μπροστά, ο σχεδιαστής πήρε την ευκαιρία και προσέφερε στο μοντέλο μεγάλους αεραγωγούς στις γωνίες και σπορ διαχύτη.
 
Σχετικά με τον κινητήρα έχουν υπάρξει αμέτρητες φήμες για το τι θα τροφοδοτήσει την πρώτη κεντρομήχανη Corvette, αλλά το βασικό μοντέλο αναμένεται να χρησιμοποιήσει ένα V8 6,2 λίτρων μοτέρ που παράγει περίπου 500 ίππους. Πιθανότατα θα υπάρχει και ένας V8 5,5 λίτρων, που θα μπορούσε να φτάσει τόσο ως ατμοσφαιρικός όσο και ως υπερτροφοδοτούμενος. Αυτές οι επιλογές θα έχουν κατά προσέγγιση ισχύ πάνω από 600 και 800 ίππους αντίστοιχα.

Τέλος υπάρχουν φήμες και για μια έκδοση που θα συνδυάζει ένα twin-turbo V8 μοτέρ και έναν ηλεκτρικό κινητήρα, ο οποίος θα τροφοδοτεί τους εμπρός τροχούς και θα έχει συνδυασμένη ισχύ πάνω από 1.000 άλογα.
 

SPRING SEAT
OPEL