Εικόνα από το εντυπωσιακό teaser της Maserati Ghibli Hybrid.

Teaser της Maserati Ghibli Hybrid (+vid)

1.719 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2020)

Ένας κεραυνός χτυπά την τρίαινα της Maserati που δεσπόζει στην κορυφή του κτιρίου όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και όπως φαίνεται αυτός ο ηλεκτρισμός είναι αρκετός για να περάσει στο πρώτο αυτοκίνητο της ιταλικής φίρμας, τη Ghibli Hybrid.

Φυσικά η παραπάνω ιστορία δεν αποτελεί πραγματικότητα αλλά το σενάριο στο teaser βίντεο που ετοίμασε η Maserati, μέσω του οποίου θέλησε να μας γνωστοποιήσει πως η Ghibli Hybrid θα είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της εταιρείας στην αγορά.
 
Η αλήθεια είναι πως το βίντεο είναι αρκετά όμορφο, ωστόσο δεν μας παρέχει καμία εικόνα του μοντέλου ή έστω κάποιο σημείο αυτού. Το μόνο που γνωρίζουμε χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί από τη μάρκα είναι πως η πρώτη ηλεκτροκίνητη Maserati θα επωφελείται από ένα plug-in υβριδικό σύστημα. Μάλιστα κατασκοπευτικές εικόνες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνουν την πληροφορία αυτή, ενώ έχουν προϊδεάσει πως το νέο σύστημα κίνησης θα μπορούσε να έρθει μαζί με μία ελαφριά ανανέωση για τη Ghibli.
 
Εξωτερικά οι αλλαγές αυτές εντοπίζονται στο καπό, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρξουν μικρές αλλαγές στη διάταξη καμπίνας που μπορεί να περιλαμβάνουν και μια μεγαλύτερη οθόνη για το σύστημα ψυχαγωγίας, αλλά και ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων.
 
Το teaser της Maserati δεν παρέχει καμία ένδειξη για το πότε η εταιρεία σκοπεύει να αποκαλύψει τη Ghibli Hybrid. Ωστόσο, η αρχική της πρόθεση που ήταν να το κάνει τον Απρίλιο, υποδηλώνει ότι η αποκάλυψη θα πρέπει να συμβεί πολύ σύντομα. Η ανάπτυξη του μοντέλου έχει ολοκληρωθεί και η Maserati πρέπει απλώς να δείξει στον κόσμο το πρώτο υβριδικό μοντέλο της μάρκας.    
 
Μέχρι τότε δείτε το βίντεο
 
 

Mercedes
moto