• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αποκλειστική εικόνα κατασκοπείας που εμφανίζει την πιθανή μορφή του ηλεκτροκίνητου SUV, που αναμένεται από την Volkswagen.

VW E-SUV: Ντεμπούτο τον Απρίλιο

Διαβάστηκε από 4936 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/2/2017

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία εμφάνισης του ηλεκτρικού VW SUV, το οποίο θα παρουσιαστεί στην Σανγκάη την άνοιξη.

 
Σύμφωνα με δηλώσεις του Klaus Bischoff, επικεφαλής σχεδιασμού της Volkswagen, το αναμενόμενο ηλεκτροκίνητο SUV της εταιρείας που θα βασίζεται στην πλατφόρμα MEB θα κάνει την πρώτη του παγκόσμια εμφάνιση τον Απρίλιο.
 
Πιο συγκεκριμένα, το SUV θα αποκαλυφθεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Σανγκάης, η οποία θα γίνει στο δεύτερο μισό του Απριλίου, ενώ θα τεθεί προς πώληση στην αρχή της επόμενης δεκαετίας.

Ο Bischoff δεν αποκάλυψε περισσότερα για το μοντέλο, άρα περιμένουμε την στιγμή της παρουσίασής του για πιο πολλά. Όπως αναφέραμε πιο πάνω, το μοντέλο θα βασίζεται στην MEB πλατφόρμα –το πρώτο μοντέλο της οποίας είναι το I.D. Buzz που παρουσιάστηκε στο Detroit. Μάλιστα, τα δύο αυτά μοντέλα θα είναι η κορυφή του παγόβουνου για περισσότερα, τα οποία θα έρθουν μέσα στα επόμενα χρόνια.

Εμείς σας έχουμε ήδη εξασφαλίσει αποκλειστικές κατασκοπευτικές εικόνες, που δείχνουν την πιθανή μορφή του SUV που θα δούμε τον Απρίλιο. Περιμένουμε και περισσότερα.