Το alltrack τα πάει πολύ καλά τόσο στο χώμα όσο και στην άσφαλτο.

Το alltrack τα πάει πολύ καλά τόσο στο χώμα όσο και στην άσφαλτο.

Οδική συμπεριφορά: ¶νετο στο χώμα, ασφαλές στην άσφαλτο

28.015 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2015)

Η οδική συμπεριφορά του Golf Alltrack είναι προσανατολισμένη στην άνεση καθώς η ανάρτηση απορροφά σχεδόν όλες τις λακκούβες του δρόμου. Αυτό όμως σημαίνει πως υπό πίεση οι κλίσεις του αμαξώματος είναι αυξημένες, κάτι που θα νιώσουν οι πίσω επιβάτες. Σε κάθε περίπτωση το μοντέλο διατηρεί την τροχιά του ακόμη και υπό πίεση, κάτι για το οποίο συμβάλλει και η γρήγορη τετρακίνηση. 


Πιο συγκεκριμένα, το Golf Alltrack διαθέτει το σύστημα 4MOTION της Volkswagen με Haldex 5ης γενιάς, ο οποίος είναι γρήγορος στη μεταφορά ροπής, έχει τη δυνατότητα να στείλει έως και το 100% αυτής στον πίσω άξονα, ενώ σε συνθήκες χαμηλού φορτίου αποκόπτει την μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς ώστε να μην αυξάνεται η κατανάλωση.

Την έκπληξη, όμως, κάνει το Golf Alltrack στο χώμα όπου η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και η μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης σου επιτρέπουν να κινηθείς γρήγορα στο πατημένο χώμα, φυσικά σε συνδυασμό με την επιλογή Off-Road στο Driving Profile όπου μειώνεται η παρεμβατικότητα του ABS και ενεργοποιείται και το σύστημα Hill Descent Assist. Θα τολμούσαμε να πούμε πως στο πατημένο χώμα είναι πιο ευχάριστο από αρκετά 4x4 crossover...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN