Ποιοτικό στην κατασκευή είναι το εσωτερικό του Alltrack, χωρίς όμως στοιχεία του να αποκαλύπτουν τον crossover προσανατολισμό του.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποιοτικό στην κατασκευή είναι το εσωτερικό του Alltrack, χωρίς όμως στοιχεία του να αποκαλύπτουν τον crossover προσανατολισμό του.

Εσωτερικό: ποιοτικό, χωρίς crossover πινελιές

28.016 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2015)

Αντίθετα με την εξωτερική εμφάνιση η οποία αποκαλύπτει αμέσως τον crossover προσανατολισμό του μοντέλου, στο εσωτερικό τα πράγματα είναι διαφορετικά, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, ίδια με τις συμβατικές εκδόσεις. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποιο εμφανές στοιχείο που να αποκαλύπτει πως πρόκειται για μία ειδική έκδοση, παρά μόνο όταν επιλέξεις το Driving Profile, όπου πέραν των ρυθμίσεων Normal, Eco, Sport και Individual, θα βρεις και την επιλογή Off-Road. Επίσης, ανοίγοντας τις μπροστινές πόρτες, στα μαρσπιέ αναγράφεται το όνομα της έκδοσης.


Σε κάθε περίπτωση η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία, η σχεδίαση κρατημένη αλλά μοντέρνα, ενώ απροβλημάτιστη είναι και η εργονομία. Τέλος, όσον αφορά στους χώρους, η Variant καταγωγή του μοντέλου σημαίνει πως στο εσωτερικό θα χωρέσουν με άνεση 5 ενήλικες επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών των 605 λίτρων (1.620 λτ. με τα καθίσματα κατεβασμένα) υπερ-αρκεί για τις ανάγκες μίας πολυμελούς οικογένειας.

Ο χώρος αποσκευών του VW Golf 
Alltrack ανέρχεται στο εξαιρετικό
 νούμερο των 605 λίτρων.

Ο χώρος αποσκευών του VW Golf Alltrack ανέρχεται στο εξαιρετικό νούμερο των 605 λίτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda