Το εμπρόσθιο άκρο κυριαρχείται από μια προεξέχουσα μάσκα.

Χωρίς καμουφλάζ η νέα Mercedes S-Class

5.083 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2020)

Έχουμε δει αμέτρητες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της επερχόμενης Mercedes S-Class, ωστόσο πλέον έκανε την εμφάνισή της μία ακόμα που παρουσιάζει τη ναυαρχίδα της γερμανικής φίρμας χωρίς καμουφλάζ.


Η εικόνα διέρρευσε στο διαδίκτυο και όπως μπορείτε να δείτε είναι τραβηγμένη από ψηλά. Σύμφωνα με όσα στοιχεία μπορούμε να αντλήσουμε οπτικά από αυτή, το νέο μοντέλο θα έχει ένα εξελικτικό σχέδιο το οποίο είναι σύμφωνο με νεότερα μοντέλα της Mercedes όπως οι GLE και GLS.
 
Το εμπρόσθιο άκρο κυριαρχείται από μια προεξέχουσα μάσκα, με στρογγυλεμένο σχεδιασμό και αρκετά μεταλλικά χαρακτηριστικά. Σε κάθε πλευρά της μάσκας υπάρχουν επανασχεδιασμένοι προβολείς οι οποίοι είναι πιο κομψοί από αυτούς που χρησιμοποιούνται στο τρέχον μοντέλο. Ακριβώς από κάτω βρίσκονται μεγάλοι αεραγωγοί που με τη σειρά τους διαθέτουν ένα περίβλημα από χρώμιο. ¶λλα στοιχεία περιλαμβάνουν μία έντονη γραμμή που διαρρέει όλο το αμάξωμα και περνά κάτω από τις λεπτές χειρολαβές στις πόρτες, ενώ ανασχεδιασμένοι είναι και οι καθρέπτες.
 
Αφήνοντας την εικόνα και το εξωτερικό μέρος, να πούμε πως το εσωτερικό της νέας S-Class θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Εκεί το μοντέλο θα αποκτήσει μία τεράστια, κάθετα τοποθετημένη οθόνη αφής που θα ξεκινάει από την κεντρική κονσόλα και θα φτάνει μέχρι το ταμπλό. Αυτή θα είναι η… «αλλαγή» της παραδοσιακής οθόνης 12,3 ιντσών που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Παράλληλα ο πίνακας οργάνων θα συνεχίσει να δεσπόζει πίσω από το ανασχεδιασμένο τιμόνι όντας φυσικά ψηφιακός και «μετενσαρκωμένος» σε μία παραλληλόγραμμη οθόνη.
 
Τέλος το μοντέλο θα πατήσει στην πλατφόρμα MRA και θα διαθέτει πλήθος διαφορετικών κινητήρων. Μεταξύ αυτών πιθανότατα θα βρίσκεται ένας υβριδικός 6κύλινδρος 3,0 λίτρων, ένας υβριδικός  twin-turbo 4,0 λίτρων V8. Παράλληλα αναμένεται μία plug-in υβριδική έκδοση, καθώς και εκδόσεις με κινητήρα V12.

Mercedes
moto