Υβριδικά Renault: Clio, Captur & Arkana με δέσμευση τιμής

Υβριδικά Renault: Clio, Captur & Arkana με δέσμευση τιμής

5.593 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2022)

H Renault διαθέτει στην ελληνική αγορά το Clio, το Captur και το Arkana με ήπια υβριδικούς κινητήρες, με full hybrid και Plug-in σύνολα. Επίσης, με το νέο της πρόγραμμα, εξασφαλίζει πως η τιμή πάνω στην οποία θα συμφωνήσει ο υποψήφιος αγοραστής δεν θα αλλάξει όταν αυτός έρθει να το παραλάβει.

Τρία υβριδικά Renault θέλουν την προσοχή σου

Με τις τιμές των καυσίμων – τόσο της βενζίνης, όσο και του diesel -  να έχουν σταθεροποιηθεί γύρω στα 2 ευρώ/λίτρο, είναι λογικό το αγοραστικό κοινό να στρέφεται προς τα υβριδικά αυτοκίνητα, τα οποία μπορούν να κινηθούν πολύ οικονομικά μέσα στην πόλη αλλά και να πραγματοποιήσουν ταξίδια εκτός πόλης χωρίς κανένα άγχος.

Μία από τις εταιρείες που έχουν επενδύσει στα υβριδικά συστήματα κίνησης είναι η Renault. Χαρακτηριστικό είναι πως στην γκάμα της αυτήν την στιγμή βρίσκουμε τρία υβριδικά (κάθε είδους) μοντέλα, το μικρό Clio E-Tech, το μικρό SUV Captur και το Arkana, το οποίο δίνει την δίκη του μάχη στην κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών SUV. Τα τρία παραπάνω αυτοκίνητα, όπως και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας επωφελούνται από το πρόγραμμα «Δέσμευση Τιμής», ώστε οι πελάτες της Renault να φεύγουν από τις αντιπροσωπείες της φίρμας με τη σιγουριά ότι η τιμή που συμφώνησαν θα είναι ίδια μέχρι τη στιγμή που θα παραλάβουν το νέο τους αυτοκίνητο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
TAXI 2023
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel