Υπάρχουν μικρά κάτω από 18.000 ευρώ; Μέχρι και το best seller!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Υπάρχουν μικρά κάτω από 18.000 ευρώ; Μέχρι και το best seller!

7.083 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2023)

Με τις τιμές να σπρώχνουν τα μικρά πάνω από τα 20 χιλιάρικα, στο κάτω άκρο των 17 και κάτι, όχι μόνο βρίσκεις ακόμη, αλλά βρίσκεις και τον «βασιλιά» τους.

Παίρνεις best seller με 125 άλογα και 17 χιλιάρικα. Όχι και άσχημα!

Ποιο μικρό μοντέλο νομίζεις πως είναι το φθηνότερο της αγοράς; Αν το μυαλό σου πάει σε μοντέλα όπως το Dacia Sandero ή το Mitsubishi Space Star, τότε μάλλον δεν κοιτάς σωστά. Γιατί κάτω από τις 18 χιλιάδες, βρίσκεις κάποια καλά μοντέλα, αλλά βρίσκεις και το Toyota Yaris. Γίνεται;
 
Και όμως. Οι τιμολογιακές πολιτικές των εισαγωγέων είναι αυτή τη στιγμή στον αέρα. Οι εργοστασιακές τιμές δεν είναι σταθερές, οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις βάζουν «καπέλα» σε ό,τι υπάρχει ετοιμοπαράδοτο και η γενική αστάθεια της παγκόσμιας αγοράς φέρνει τα πράγματα άνω κάτω.

Έτσι, για παράδειγμα, η σίγουρη λύση του Sandero για φθηνό μικρό αυτή τη στιγμή δεν ισχύει, αφού το μοντέλο κάνει τρελά νούμερα στην Ευρώπη και δεν έχει λόγο να πουλάει κοψοχρονιά σε μια αγορά που γενικά δεν το έχει προτιμήσει, όπως η Ελλάδα. Κάπως έτσι το μικρό της ρουμανικής φίρμας, που βρίσκεται κάτω από τις φτερούγες της Renault, ξεκινά λίγο κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 18 χιλιάδων και πιο συγκεκριμένα από 17.920 ευρώ.


Και όμως υπάρχουν πολλές επιλογές κάτω από 18 χιλιάρικα!

Και όμως υπάρχουν πολλές επιλογές κάτω από 18 χιλιάρικα!

Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
NISSAN