Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

GP Las Vegas: Νικητής ο Verstappen - Αποκλεισμός για τις 2 McLaren

1.150 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2025)
GP Las Vegas: Νικητής ο Verstappen - Αποκλεισμός για τις 2 McLaren
2 Φωτογραφίες »

GP Las Vegas: Νικητής ο Verstappen - Αποκλεισμός για τις 2 McLaren

Ο Max Verstappen πήρε μια κυρίαρχη νίκη στο GP Las Vegas.
Δεύτερος τερμάτισε ο Lando Norris και τέταρτος ο Oscar Piastri, αλλά αποκλείστηκαν από τα αποτελέσματα.
Τελική κατάταξη: 1ος ο Verstappen, 2ος ο Russel, 3ος ο Antonelli.
Φωτιά στο πρωτάθλημα: Μόλις 24 βαθμοί διαφορά από τον πρώτο Norris και τον τρίτο Verstappen.

autotriti team

Ο Max Verstappen πήρε μια κυρίαρχη νίκη στο GP Las Vegas

Τα πράγματα εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στο Las Vegas για τον Max Verstappen, καθώς όχι μόνο πήρε τη νίκη, αλλά ταυτόχρονο είδε τους δύο άμεσους ανταγωνιστές του στο πρωτάθλημα οδηγών να αποκλείονται από τα αποτελέσματα λόγω παράβασης των τεχνικών κανονισμών. Συγκεκριμένα, το πάτωμα των μονοθεσίων της McLaren είχε πάχος μικρότερο από αυτό που επιτρέπουν οι κανονισμοί (σ.σ. το ελάχιστο επιτρεπτό πάχος πρέπει να είναι 9 χλστ.), κάτι που οδήγησε τους αγωνοδίκες σε αυτήν την απόφαση, η οποία βάζει τον Ολλανδό για τα καλά στο κυνήγι του πρωταθλήματος.

Δεύτερος τερμάτισε ο Lando Norris και τέταρτος ο Oscar Piastri, αλλά αποκλείστηκαν από τα αποτελέσματα

Στα του αγώνα, ο Verstappen έστριψε πρώτος μπροστά από τον Lando Norris που είχε την pole position και είχε πίσω του τον George Russel. Ο Norris κατάφερε να ανέβει μια θέση ψηλότερα μετά τα pit stop και όλα έδειχαν πως ο Βρετανός είχε διευρύνει τη διαφορά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος από τον Piastri, που τερμάτισε τέταρτος πίσω από τον Russel, και τον νικητή της ημέρας. Ωστόσο, η απόφαση των αγωνοδικών έφερε τα πάνω κάτω για τους πιλότους της McLaren.

Τελική κατάταξη: 1ος ο Verstappen, 2ος ο Russel, 3ος ο Antonelli

Ο George Russel κληρονόμησε τη δεύτερη θέση, ενώ σε θέση βάθρου βρέθηκε και η έταιρη Mercedes του Kimi Antonelli που είχε περάσει τη γραμμή τερματισμού στην τέταρτη θέση πριν χάσει μια θέση μετά από ποινή για άκυρη εκκίνηση. Εντυπωσιακή επίδοση για τον βενιαμίν της Mercedes που εκκίνησε από την 17η θέση του grid. Οι Charles Leclerc, Carlos Sainz, Isack Hadjar, Nico Hulkenberg, Lewis Hamilton και το δίδυμο της Haas, Esteban Ocon και Ollie Bearman, συμπλήρωσαν τις θέσεις που κέρδισαν βαθμούς.

Φωτιά στο πρωτάθλημα: Μόλις 24 βαθμοί διαφορά από τον πρώτο Norris και τον τρίτο Verstappen

Αυτή η εξέλιξη έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα τροπή στο πρωτάθλημα οδηγών, μόλις δύο γύρους πριν το τέλος της σεζόν. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Lando Norris βρίσκεται μόλις 24 βαθμούς μπροστά από τους Oscar Piastri και Max Verstappen που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, με τον Ολλανδό να θέλει διακαώς να προσθέσει έναν ακόμα τίτλο στην τροπαιοθήκη του, τον πέμπτο συγκεκριμένα.



Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δοθεί στο Qatar (28 - 30 Νοεμβρίου), πριν την τελευταία στροφή και την ανάδειξη του πρωταθλητή στο Abu Dhabi (5 - 7 Δεκεμβρίου). 

OPEL
JEEP