Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Hyundai Crater: Ντεμπούτο για το θηριώδες off-road SUV

(21/11/2025)
Hyundai Crater: Ντεμπούτο για το θηριώδες off-road SUV
11 Φωτογραφίες »

Θηριώδες σε εμφάνιση με κάμερες αντί για καθρέπτες που αφαιρούνται και γάντζο που ανοίγει μπουκάλια!
Φουτουριστικό εσωτερικό με οθόνες, Head-Up Display και Alcantara.
Η Hyundai δεν ανέφερε εάν θα το βάλει στην παραγωγή.
Με ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο αλλά χωρίς περισσότερες πληροφορίες.

autotriti team

Η Hyundai δεν ανέφερε εάν θα το βάλει στην παραγωγή

Μετά την αποκάλυψη των teaser εικόνων που είχε δημοσιεύσει πριν από μία εβδομάδα, η Hyundai πραγματοποίησε την επίσημη πρεμιέρα του νέου της πρωτότυπου, που πήρε την ονομασία Crater.

Το νέο Hyundai Crater concept έκανε το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Επί της ουσίας μας δείχνει τη μελλοντική σχεδιαστική προσέγγιση που θα έχουν τα επερχόμενα οχήματα της κορεατικής φίρμας, τα οποία θα επικεντρώνονται στις εκτός δρόμου διαδρομές και θα χαρακτηρίζονται από το λογότυπο XRT, μοντέλα τα οποία πουλάει η Hyundai στις ΗΠΑ.

Με ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο αλλά χωρίς περισσότερες πληροφορίες

Η Hyundai δεν ανέφερε εάν υπάρχουν σχέδια για τη μετατροπή του Crater Concept σε αυτοκίνητο παραγωγής, ωστόσο σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα θα μιλάμε για ένα αμιγώς ηλεκτρικό off-road μοντέλο. Η Hyundai δεν έχει μοιραστεί πολλές τεχνικές λεπτομέρειες για το Crater, αλλά επιβεβαίωσε πως μιλάμε για ένα εκτός δρόμου... θηρίο χωρίς ρύπους, τουλάχιστον στην πρωτότυπη μορφή του.

Θηριώδες σε εμφάνιση με κάμερες αντί για καθρέπτες που αφαιρούνται και γάντζο που ανοίγει μπουκάλια!

Από κει και πέρα, σχεδιαστικά το Crater διαθέτει στιβαρή εμφάνιση, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε τέτοια αυτοκίνητα. Το νέο Hyundai Crater υιοθετεί μεγάλη απόσταση από το έδαφος, προφανώς για να κινείται με περίσσια άνεση σε κάθε διαδρομή εκτός δρόμου. Το μεγάλο ύψος ενισχύεται με κοντούς προβόλους, φαρδιά και ενισχυμένα φτερά και φουτουριστικά LED φώτα.

Υπάρχουν όμως και άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα ένας από τους ενσωματωμένους γάντζους ανάκτησης έχει διπλό ρόλο, αφού χρησιμεύει και ως ανοιχτήρι μπουκαλιών! Επίσης, οι κάμερες που έχουν πάρει τη θέση των παραδοσιακών καθρεπτών στο πλάι, λειτουργούν και ως φακοί. Εκτός από αυτό, οι κάμερες μπορούν να αφαιρεθούν από το όχημα για να καταγράψουν διάφορες στιγμές από την εξόρμηση των επιβατών στη φύση!

Φουτουριστικό εσωτερικό με οθόνες, Head-Up Display και Alcantara

Τέλος, για το εσωτερικό, η Hyundai αναφέρει πως το Crater χρησιμοποιεί μαλακά αλλά ανθεκτικά υλικά σε σκούρα απόχρωση και συνδυασμένο με πορτοκαλί πινελιές, ενώ το παρόν δίνει και το δέρμα Alcantara. Από κει και πέρα παρατηρούμε το ορθογώνιο τιμόνι με ενσωματωμένα μπουτόν, ενώ 4 μεμονωμένες ψηφιακές οθόνες έχουν το ρόλο μετρητών, συνοδεύοντας το Head-Up Display που προβάλει τις βασικές πληροφορίες στο παρμπρίζ.

FORD
michelin autocheck