Δοκιμες - KIA PICANTO

Οδηγούμε τη νέα τρίτη γενιά του Kia Picanto και αναφέρουμε...

Οδηγούμε: Νέο Kia Picanto

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017     8 σχόλια

Η κατηγορία των μίνι μοντέλων είναι πια ένας πολύ σκληρός στίβος μάχης, στον οποίο κανείς παίχτης δε νιώθει σταθερά εξασφαλισμένος. Η τρίτη γενιά του Kia Picanto, μας έδειξε ότι, σε αυτό το περιβάλλον, θέλει να παίξει για την κυριαρχία και όχι απλώς για την επιβίωση.

Η έκδοση Sport του Kia Picanto 1,2 διαθέτει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός μίνι αυτοκινήτου πόλης και επιπλέον καλύπτει τους οδηγούς με «σπορτίφ» ανησυχίες.

Δοκιμή: Kia Picanto 1,2 Sport

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Η έκδοση Sport του Kia Picanto 1,2 διαθέτει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός μίνι αυτοκινήτου πόλης, όπως η ευχρηστία, η οικονομία και η ευελιξία και επιπλέον, χάρη στις σπορ αισθητικές λεπτομέρειες και την τοποθέτηση πίσω δισκόφρενων, καλύπτει τους οδηγούς με «σπορτίφ» ανησυχίες.

Kia Picanto 1,2 5d

Δοκιμάζουμε το νέο Kia Picanto 1,2 5d

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Το 1ης γενιάς Picanto απέδειξε ότι η Kia μπορεί να κατασκευάσει ένα καλό αυτοκίνητο πόλης. Πλέον, με το νέο Picanto, η εταιρεία στοχεύει ακόμη πιο ψηλά και κυρίως, έρχεται για να μας αποδείξει ότι, ένα σύγχρονο μίνι μπορεί να καλύψει ευρύτερες ανάγκες από αυτές που μας είχαν συνηθίσει οι παραδοσι

All in Small*

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Η Kia μεταμορφώνει το Picanto, από ένα χαριτωμένο αυτοκίνητο πόλης, σε ένα ώριμο και γοητευτικό μικρό αυτοκίνητο για τον απαιτητικό σύγχρονο καταναλωτή, που θέλει περισσότερα από ένα απλό μεταφορικό μέσο για την πόλη. Το νέο Kia Picanto έχει όλα τα προσόντα να πείσει και να πρωταγωνιστήσει.

Οδηγούμε το νέο Kia Picanto

Οδηγούμε το νέο Kia Picanto

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

H νέα γενιά του Picanto σε κάθε περίπτωση αποτελεί ένα ώριμο και γοητευτικό μικρό μοντέλο για τον ιδιαίτερα απαιτητικό σύγχρονο καταναλωτή. Το νέο αυτοκίνητο είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από τον προκάτοχο του, αλλά και πλούσια εξοπλισμένο. Ταξιδεύουμε έως τη Βαρκελώνη για την πρώτη επαφή με το μίν