Το ανανεωμένο Mazda MX-5 που μόλις διέρρευσε.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Mazda MX-5 που μόλις διέρρευσε.

Διαρροή: Το ανανεωμένο Mazda MX-5

(3/7/2012)

Ακόμη μια ανανέωση για την υπάρχουσα γενιά του Mazda MX-5 θα γίνει, και οι πρώτες φωτογραφίες μόλις διέρρευσαν από ιαπωνικό περιοδικό.

Σύμφωνα με ιαπωνικό περιοδικό


Το μοντέλο θα έχει ελάχιστες διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό.

Το μοντέλο θα έχει ελάχιστες διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

το οποίο διέρρευσε τις «σκαναρισμένες» φωτογραφίες που βλέπετε, το ανανεωμένο MX-5 έχει την κωδική ονομασία NC3, ενώ όπως δείχνουν οι εν λόγω φωτογραφίες θα έχει ολοκαίνουργιοπροφυλακτήρα, με πιο «γωνιακό» γκρίλ 5 σημείων το οποίο είναι περισσότεροκαμπύλο στο πάνω μέρος του, και επανασχεδιασμένα περιγράμματα των φανώνομίχλης.

Στο ανανεωμένο μοντέλο ηπαθητική ασφάλεια για τους πεζούς αναμένεται να είναι αυξημένη, αφού σύμφωνα μεμια από τις μικρότερες φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στο φυλλάδιο, το MX-5 θα περιλαμβάνει μηχανισμό εκτίναξης του καπό σεπερίπτωση επαφής με πεζό, ώστε να μειώνεται το ποσοστό τραυματισμού του.

Τέλος, νέοι χρωματισμοί αλλά και νέες ζάντες θα προστεθούν στα στοιχείαανανέωσης του μοντέλου, ενώ εσωτερικά το ταμπλό αναμένεται ελαφρώςεπανασχεδιασμένο, με νέα όργανα ενδείξεων. Αλλαγές σε μηχανικό επίπεδο δενγνωρίζουμε εάν θα γίνουν, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.
Hyundai
OPEL