Το νέο Citigo θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση της Skoda στις μικρές κατηγορίες.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Citigo θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση της Skoda στις μικρές κατηγορίες.

Skoda Citigo, Έξυπνη κίνηση

33.204 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2012)

Όπως δηλώνει και το όνομά του, το νέο Citigo είναι το ιδανικό αυτοκίνητο πόλης. Αυτό επιβεβαιώνουν ο έξυπνος σχεδιασμός του, η αστική του ευελιξία, η προσεγμένη χωροταξική μελέτη στο εσωτερικό του και οι οικονομικοί του κινητήρες. Η ποιότητα κατασκευής και το value for money, είναι κληρονομιά της Skoda.

Με μια ματιά


    Το καινούριο 3κύλινδρο μοτέρ 1 λίτρου του Citigo έρχεται με δύο ιπποδυνάμεις και υπόσχεται μέση κατανάλωση από 4,1 λτ./χλμ.

    Το καινούριο 3κύλινδρο μοτέρ 1 λίτρου του Citigo έρχεται με δύο ιπποδυνάμεις και υπόσχεται μέση κατανάλωση από 4,1 λτ./χλμ.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  • Το πρώτο Skoda που διατίθεται με 3θυρο αμάξωμα
  • Εκδόσεις με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας
  • Με καινοτόμα συστήματα ενεργητικής ασφαλείας

 

  • Ακόμα ένας καρπός της κοινοπραξίας της Skoda με τη VW, μέσω του group, είναι το νέο Citigo, που αποτελεί το τρίτο αδελφό μοντέλο μετά τα up! και Mii της Seat. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική προσθήκη στη γκάμα μιας φίρμας που δεν είχε ενεργή συμμετοχή σε μία κατηγορία που αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι, για τη Skoda είναι το πρώτο μοντέλο στην ιστορία της που διατίθεται με 3θυρο αμάξωμα, ενώ αποτελεί και το «όχημα» για το στόχο της εταιρείας να αυξήσει την παραγωγή της στα 1.500.000 αυτοκίνητα στο προσεχές διάστημα.«Simply Clever».
  •  Έτσι αποκαλεί η Skoda τη σχεδιαστική προσέγγιση που ακολουθεί το Citigo. Χαρακτηριστικά είναι τα εμπρόσθια φώτα που πλαισιώνονται από έναν ευμεγέθη προφυλακτήρα που καταλήγει σε μία πιο σουλουπωμένη εκδοχή της μάσκας της Skoda. Εξίσου χαρακτηριστική για Skoda είναι και η σχεδίαση του πίσω μέρους. ¶λλωστε τα πίσω φώτα ακολουθούν το μοτίβο «C» που επιτρέπει στους άλλους οδηγούς να καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για Skoda κατά τη βραδινή οδήγηση.
  • Με μήκος 3,56 μέτρα και πλάτος 1,64 μέτρα, η συμπαγής αισθητική του Citigo τονίζεται από το μεγάλο μεταξόνιο των 2,42 μέτρων που εξωθεί στα άκρα τους τροχούς και αναδεικνύει την προσπάθεια για βέλτιστη αξιοποίηση του εσωτερικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι, με 550 ευρώ, η Skoda διαθέτει το πακέτο Sport (μόνο για το 3θυρο αμάξωμα) που προσθέτει ζάντες αλουμινίου 14" σε λευκό, μαύρο ή ασημί χρώμα και λωρίδες αμαξώματος ανάλογου χρώματος σε καπό, ουρανό, πορτ-μπαγκάζ και πλευρικά του αυτοκινήτου.
FORD E-TRANSIT
OPEL