Η νέα γενιά του Jeep Compass αποτελεί ένα σχεδιαστικό συνονθύλευμα από τα Cherokee, Grand Cherokee και Renegade.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα γενιά του Jeep Compass αποτελεί ένα σχεδιαστικό συνονθύλευμα από τα Cherokee, Grand Cherokee και Renegade.

Νέο Jeep Compass

10.426 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2016)

Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες εικόνες και πληροφορίες για τη νέα γενιά του Jeep Compass, το οποίο λέγεται ότι θα διατίθεται με 17 διαφορετικά μηχανικά σύνολα.

Η νέα γενιά του μικρού SUV της Jeep αποτελεί ένα σχεδιαστικό συνονθύλευμα από τα Cherokee, Grand Cherokee και Renegade ενσωματώνοντας τα πιο δυναμικά χαρακτηριστικά του καθενός τόσο στον εσωτερικό, αλλά και τον εξωτερικό του σχεδιασμό. Βάση για το νέο Compass αποτελεί η επιμηκυμένη εκδοχή της πλατφόρμας του Renegade, ενώ, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το νέο Compass θα τοποθετηθεί μεταξύ των Renegade και Cherokee στην ιεραρχία των μοντέλων της μάρκας.

Το εσωτερικό του νέου Jeep Compass έχει σημαντικές ομοιότητες με εκείνο του μικρότερου «αδελφού» Renegade.

Το εσωτερικό του νέου Jeep Compass έχει σημαντικές ομοιότητες με εκείνο του μικρότερου «αδελφού» Renegade.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η έκπληξη γίνεται σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα της μάρκας, αφού η μάρκα ισχυρίζεται ότι το νέο Compass θα διατίθεται με 17 διαφορετικά μηχανικά σύνολα, ωστόσο θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα καταφέρουν να περάσουν όλα στην ευρωπαϊκή αγορά. Χωρίς να υπάρχουν Η παλέτα των μηχανικών συνόλων αναμένεται να ξεκινά από τον τετρακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,0 λτ., ο οποίος θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα σχέσεων.
 

Εμφανείς είναι οι εξωτερικές αλλαγές, που παρουσιάζουν ένα εντελώς διαφορετικό αμάξωμα σε σχέση με τον προκάτοχό του, με πιο έντονα στοιχεία τα νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, που έρχονται ως δάνειο από το Grand Cherokee, όπως και τους νέους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες. Οι καμπύλες του κοιτώντας το από το πλάι, θυμίζουν εν πολλοίς το Renegade, ενώ σημαντικές ομοιότητες παρατηρούνται και στο εσωτερικό.

Τέλος, το ντεμπούτο του νέου Jeep Compass αναμένεται στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου στο Los Angeles, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο, όπου θα ανακοινωθούν και περισσότερες λεπτομέρειες, όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα που θα το εξοπλίζουν. Επιπλέον τότε θα πληροφορηθούμε και για το επικείμενο εμπορικό του ντεμπούτο, τόσο στην αμερικάνικη όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, αν και φήμες αναφέρουν ότι όσον αφορά την Αμερική το νέο Compass θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2017.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green