Το Mazda MX-5 RF Custom
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Mazda MX-5 RF Custom

Δύο νέες εκδόσεις MX-5!

6.444 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2016)

Δύο νέες εκδόσεις του MX-5 παρουσίασε η Mazda, οι οποίες θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο, τον επόμενο μήνα!

Η Mazda προέβη στην αποκάλυψη δύο νέων εκδόσεων του πασίγνωστου MX-5. Οι εκδόσεις αυτές θα εμφανιστούν στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο, το οποίο θα λάβει χώρα στην Ιαπωνική πρωτεύουσα από 13-15 Ιανουαρίου του 2017.

Το Mazda MX-5 RF Custom

Το Mazda MX-5 RF Custom

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η πρώτη από τις εκδόσεις ονομάζεται RF Custom και βασίζεται στην fastback έκδοση του μοντέλου. Σε σύγκριση με την απλή έκδοση, το RF Custom φέρει στιλιστικές αλλαγές, μία από τις οποίες είναι τα μαύρα μαρσπιέ και ο χαμηλότερος εμπρός προφυλακτήρας.
Επιπλέον, η RF Custom έκδοση εξοπλίζεται με ανάρτηση ρυθμιζόμενη σε ύψος, μπάρα θόλων εμπρός και παχύτερη αντιστρεπτική δοκό, ενώ θα φέρει ακόμα νέες απολήξεις εξάτμισης.

Η δεύτερη έκδοση που θα παρουσιαστεί στο Τόκιο ονομάζεται Classic Red. Ονομάστηκε έτσι, καθώς θα είναι διαθέσιμο στο ίδιο κόκκινο χρώμα, το οποίο αποτελούσε μία από τις 3 χρωματικές επιλογές του αρχικού Mazda MX-5, το 1990! Δεν θα γίνουν άλλες αλλαγές, στην συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου, πέρα από την απόχρωσή του.   
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MERCEDES NEW RANGE
OPEL