Την πρώτη εικόνα teaser της νέας αγωνιστικής Aston Martin Vantage GT3 έδωσε στη δημοσιότητα η φίρμα, την ίδια στιγμή που η GT4 είναι προ των πυλών.

Έρχονται οι νέες Vantage GT3 και GT4

3.426 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2018)

Την πρώτη εικόνα teaser της νέας αγωνιστικής Aston Martin Vantage GT3 έδωσε στη δημοσιότητα η φίρμα, την ίδια στιγμή που η GT4 είναι προ των πυλών.

Ξεκινώντας από τη νέα Vantage GT3, η εταιρεία ενημερώνει πως το μοντέλο θα αντικαταστήσει τη Vantage GT3 με το V12 κινητήρα από την οποία έχει κατασκευάσει συνολικά 42 μονάδες και το νέο μοντέλο θα προσφερθεί με ένα V8 4.0 λίτρων biturbo κινητήρα, χωρίς όμως να αναφέρεται σε συγκεκριμένα νούμερα σχετικά με την ιπποδύναμη ή τις επιδόσεις.
 
Μάλιστα η νέα αγωνιστική  Vantage GT3, η οποία θα βασίζεται στη Vantage GTE που πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα αντοχής της FIA που κάνει πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο στο Spa-Francorchamps, αναμένεται να προσφερθεί σε ιδιωτικές ομάδες και θα είναι διαθέσιμη από το 2019.
Ωστόσο εκτός της αγωνιστικής GT3, η βρετανική φίρμα ανακοίνωσε τα σχέδιά της και για τη Vantage GT4, η οποία θα βασίζεται στο τελευταίας γενιάς μοντέλο παραγωγής. Και σε αυτή τη περίπτωση το μοντέλο θα πάρει ισχύ από V8 κινητήρα, όπως συμβαίνει και στα άλλα μοντέλα της σειράς.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Aston Martin Racing λαμβάνει ήδη παραγγελίες τόσο για τη GT3 και GT4, οι οποίες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε αγώνες από την 1η Μαρτίου 2019, ενώ αναφορικά με τις πλήρεις τεχνικές λεπτομέρειες αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα.

MERCEDES NEW RANGE
OPEL