Νέο bodykit για τη Lexus UX

3.843 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2018)

Ο οίκος Modellista δημιούργησε μερικές προτάσεις αισθητικής βελτίωσης για τη νέα Lexus UX, χαρίζοντας της με νέα body kit πιο σπορτίφ χαρακτήρα και επιθετική εικόνα.

Όπως πάντα, έτσι και τώρα, ο βελτιωτικός οίκος Modellista φέρνει ένα διόλου φειδωλό και λιτό πακέτο με αξεσουάρ για το ήδη εντυπωσιακό μοντέλο της Lexus. Να θυμίσουμε πως το crossover της ιαπωνικής premium φίρμας παρουσιάστηκε νωρίτερα το 2018 και ήδη έρχεται με διάφορες επιλογές εξατομίκευσης, για όσους θέλουν να οδηγούν ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο. Όπως γίνεται γνωστό και από την προτεινόμενη γκαλερί, οι προτάσεις ανταποκρίνονται τόσο στην απλή έκδοση όσο και στην πιο επιθετική και ιδιαίτερη, F Sport.

Μιλώντας για την τελευταία, η πρόταση της Modellista περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο μυώδες body kit που περιλαμβάνει προσθήκες και σπόιλερ περιμετρικά. Ειδικότερα, τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι ο εμπρός και πίσω προφυλακτήρας, καθώς επίσης και τα πλαϊνά μαρσπιέ, όλα με έντονες ακμές και νευρώσεις που σχηματίζουν ένα επιθετικό σε εικόνα σύνολο. Επιπλέον, πάνω από τη μάσκα συναντούμε μια νίκελ «ποδιά», κάτι που δεν συναντάμε συχνά, ενώ το αισθητικό παζλ συμπληρώνεται από τα μαύρα προστατευτικά στους θόλους και τη διχρωμία στους πλαϊνούς καθρέπτες.
 
Στην απλή έκδοση, οι αλλαγές είναι πιο «μαζεμένες» και περιορίζονται σε μικρότερα τμήματα ωστόσο, ξεχωρίζουν η στιλπνή μαύρη «πλεκτή» γρίλια και τα πλαίσια των προβολέων ομίχλης με το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο, όπως επίσης και τα μαύρα περιμετρικά τοποθετημένα πλαστικά προστατευτικά.

Αυτά τα εξαρτήματα είναι ήδη διαθέσιμα στην Ιαπωνία και μπορούν να βαφτούν προαιρετικά για να ταιριάζουν με το χρώμα του αυτοκινήτου, κάτι που προφανώς θα κάνουν οι περισσότεροι πελάτες. Για το ενδεχόμενο αυτές οι επιλογές να είναι διαθέσιμες και σε περισσότερες χωρές, τα πάντα είναι ακόμα ανοικτά. Η Modellista θα παρουσιάσει όλες τις προτάσεις της αναλυτικά, αυτό τον Ιανουάριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Για κάτι πιο επιθετικό απευθείας από τη Lexus, η εταιρεία δεν αποκλείει την ιδέα ενός πλήρους μοντέλου F. Ωστόσο, το UX F δεν έχει ακόμη εγκριθεί για παραγωγή,ενώ εάν τελικά πάρει το πράσινο φως, αξίζει να αναφέρουμε πως θα εφοδιαστεί με ένα υβριδικό σύνολο.

SPRING SEAT
OPEL