Η νέα έκδοση θα διατίθεται με όλη την γκάμα κινητήρων του Qashqai.

H N-Motion βασίζεται στην έκδοση N-Connecta.

Στον εξοπλισμό προσφέρεται ως στάνταρ το εξελιγμένο σύστημα infotainment της μάρκας NissanConnect.

Νέο Nissan Qashqai N-Motion

12.564 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2019)

Η Nissan αποκάλυψε την N-Motion ειδική έκδοση για το Qashqai λέγοντας πως πρόκειται για «μια πραγματικά value for money» επιλογή. Διαβάστε τι προσφέρει.

Νέα ειδική έκδοση με την ονομασία N-Motion λαμβάνει το Qashqai, το best-seller crossover της Νissan, με την εταιρεία να αναφέρει πως δίνει στο μοντέλο μια σειρά από αισθητικές παρεμβάσεις τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο του ιαπωνικού SUV.

H N-Motion βασίζεται στην έκδοση N-Connecta αλλά προσφέρει στην εμφάνιση του μοντέλου περισσότερο στυλ με μια σειρά από αλλαγές όπως ασημί προστατευτικά χαμηλά στους προφυλακτήρες, ίδιου χρώματος θήκες καθρεπτών και ασημί ράγες οροφής, ενώ στάνταρ προσφέρονται οι μοναδικής σχεδίασης 19άρες ζάντες αλουμινίου.
 
Στον εσωτερικό διάκοσμο, η καμπίνα του Qashqai στην έκδοση Ν-Μοtion προσφέρεται τώρα με ανασχεδιασμένα εμπρός καθίσματα με το πορτοκαλί χρώμα να δίνει παρών στα προσκέφαλα και στις ραφές των καθισμάτων. Συμπληρωματικές ραφές υπάρχουν τώρα και κοντά στον επιλογέα ταχυτήτων, στο υποβραχιόνιο και στις εμπρός θύρες ενώ και τα τέσσερα πατάκια έχουν τώρα πιο σπορ στυλ.

Στον εξοπλισμό προσφέρεται ως στάνταρ το εξελιγμένο σύστημα infotainment της μάρκας NissanConnect, αλλά και πλήθος τεχνολογικών συστημάτων όπως αναγνώριση φωνής, γραμμή άμεσης αναζήτησης και δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

Ο παραπάνω επιπλέον εξοπλισμός που προσφέρεται ως στάνταρ στην έκδοση Ν-Motion τιμάται από την μάρκα στα 1.588 ευρώ, με την εταιρεία να αναφέρει πως είναι μια πραγματικά value for money επιλογή. Η νέα έκδοση θα διατίθεται με όλη την γκάμα κινητήρων του Qashqai, εκτός από αυτούς που συνδυάζονται με 4WD σύστημα τετρακίνησης.

FORD E-TRANSIT
OPEL