Το πίσω άκρο αναλαμβάνει να μεταφέρει τις κλασσικές «έννοιες» ενός SUV: είναι μυώδες, δυναμικό με τονισμένους ώμους και πολύ ιδιόμορφα φώτα.

Η πρόταση των Τσέχων στα μικρά SUV έχει το όνομα Kamiq. Το γνωρίσαμε πρώτοι και κατ΄αποκλειστικότητα και σας αναφέρουμε...

Αποκλειστικό: Νέο Skoda Kamiq

45.848 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2019)

Το νέο αστικό της crossover και τρίτο μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας των SUV της μας έδειξε η Skoda. To ΑutoΤρίτη είναι το μόνο μέσο από την Ελλάδα το οποίο μπήκε στο εργοστάσιο στη Μλάντα Μπόλεσλαβ για να δει το Kamiq, οπότε όλη η πληροφορία είναι -μόνο- εδώ.

What is new
- Nέο B-SUV της Skoda
- 4.241 χλστ. μήκος 
- 400 λτ. πορτ-μπαγκάζ 
- Ψηφιακό εσωτερικό 
- Από 1,0 λτ. TSI
- Έρχεται μετά το καλοκαίρι 

Είναι μια από τις –σημαντικές- πρεμιέρες της Γενεύης: σε λίγες μέρες στο ελβετικό Motor Show η Skoda θα παρουσιάσει το Kamiq και θα κηρύξει επίσημα την επίθεσή της και στο segment των B-SUV, στο οποίο δεν είχε ακόμη εκπρόσωπο (σε αντίθεση με τις αδερφές της, τη SΕΑΤ και τη VW).

Ωστόσο, επειδή η Γενεύη θέλει μερικές μέρες ακόμη έως ότου ανοίξει τις πύλες της, ελάτε μαζί μας σε μια πρώτη παρουσίαση του νέου μοντέλου καθώς το AutoΤρίτη ήταν το μόνο ελληνικό μέσο το οποίο βρέθηκε στη Μλάντα Μπόλεσλαβ για μια πολύ πριβέ προπαρουσίαση. Στο τεράστιο βιομηχανικό σύμπλεγμα των Τσέχων, περίπου μια ώρα δρόμο από την Πράγα και με συνθήκες ελληνικής λιακάδας να λούζουν τις πεδιάδες σε εκείνη την πλευρά της κεντρικής Ευρώπης, επισκεφτήκαμε το τεχνικό και σχεδιαστικό κέντρο της εταιρείας. Είναι κρίσιμη η επιλογή του χώρου, διότι η Skoda έχει αρχίσει να εμφανίζει μια αυξημένη δυνατότητα να παίρνει πρωτοβουλίες εντός του ομίλου της VW και όχι απλώς να διαμορφώνει το δικό της αμάξωμα και να το παράγει. Βέβεια, το 1+ εκατομμύριο των πωλήσεων (και ο στόχος να διπλασιαστεί η επίδοση αυτή) χαρίζουν δικαιωματικά αυτήν την ευχέρεια στη Skoda.

Η δε είσοδος στην κλάση των B-SUV ήταν πολυαναμενόμενη, κυρίως λόγω του εξαιρετικού lead-in που του δημιουργούσαν οι κινήσεις που προηγήθηκαν: το Kodiaq και το Karoq.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING SEAT
NISSAN