3 φωτογραφίες »

Νέο teaser για τον ερχομό του Lexus NX

2.187 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2021)

Η Lexus συνεχίζει να τροφοδοτεί το κοινό με νέες teaser εικόνες για το επόμενο NX, ενώ πλέον απομένουν λίγες μέρες για το ντεμπούτο του.

Δύο μέρες απομένουν να για δούμε το επόμενης γενιάς Lexus NX και η μάρκα συνεχίζει την καμπάνια της για την αποκάλυψη του μοντέλου με ένα νέο teaser, ακόμα και εάν κάποιες αποκαλυπτικές φωτογραφίες έχουν έρθει ήδη στο φως.


Η εξωτερική εμφάνιση δεν θα διαφέρει ριζικά από αυτή του τρέχοντος μοντέλου.

Η εξωτερική εμφάνιση δεν θα διαφέρει ριζικά από αυτή του τρέχοντος μοντέλου.


Η τελευταία teaser εικόνα δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό Facebook της φίρμας και δείχνει λίγο από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, εστιάζοντας κυρίως στην μπροστά αριστερή ζάντα. Παρά το γεγονός μάλιστα, πως οι περισσότεροι φίλοι του μοντέλου έχουν ήδη δει πως θα μοιάζει το αυτοκίνητο, συνεχίζουν να κατακλύζουν τα post της φίρμας με like και σχόλια.

Το πίσω μέρος του νέου ΝΧ.

Το πίσω μέρος του νέου ΝΧ.


Από τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει γνωρίζουμε πως η εξωτερική εμφάνιση του νέας γενιάς ΝΧ δεν θα διαφέρει ριζικά από αυτή του τρέχοντος μοντέλου, αλλά υπάρχουν κάποιες αλλαγές που αξίζει να αναφερθούν. Τα LED φώτα ημέρας θα ενσωματώνονται πλέον στους κύριους προβολείς για να επιτρέπουν μια καθαρότερη εμφάνιση του μπροστινού άκρου. Η χαρακτηριστική μάσκα θα εξακολουθεί να είναι μεγάλη και κοσμείται με κάθετες γραμμές. Ακόμα, πηγαίνοντας προς τα πίσω συναντούμε τις νίκελ μπάρες οροφής και τις ζάντες αλουμινίου σε χρώμα σκούρο γκρι.

Το εσωτερικό θα έχει σημαντικά ανανεωμένη εμφάνιση. Το touchpad στην κεντρική κονσόλα θα αφαιρεθεί και πλέον το μοντέλο θα διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής, η οποία πάνω αριστερά θα ενσωματώνει και το μπουτόν που ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τον κινητήρα. Δίπλα ακριβώς θα υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και μπροστά από αυτόν το δερμάτινο τιμόνι με κόκκινη ραφή.

Το νέο NX θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Toyota RAV4 κάτι που σημαίνει πως, πιθανότατα, θα εξοπλίζεται με τον 2,5 λίτρων κινητήρα του SUV της Toyota. Περιμένουμε επίσης μια Plug-in υβριδική επιλογή.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς θα γίνει στις 12 Ιουνίου.
 

SPRING SEAT
OPEL