Η υβριδική Panamera θα διαθέτει εκρηκτικές επιδόσεις, λαμβάνοντας υπόψη αυτές της Panamera 4 E-Hybrid

Η υβριδική Panamera θα διαθέτει εκρηκτικές επιδόσεις, λαμβάνοντας υπόψη αυτές της Panamera 4 E-Hybrid

Υβριδική Panamera V8

2.595 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2016)

Η Porsche ανακοίνωσε πως αναλύει τα δεδομένα, της προοπτικής να εξελίξει μια υβριδική V8 έκδοση της δεύτερης γενιάς Panamera.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Panamera 4 E-Hybrid στο Παρίσι, ο CEO της Porsche, Oliver Blume ,αποκάλυψε ότι η φίρμα σκέφτεται την κατασκευή μιας έκδοσης υψηλών επιδόσεων για το νέο της σεντάν. Το νέο μοντέλο αναμένεται να εφοδιαστεί με τον νέο biturbo V8 κινητήρα 4,0 λτ. της φίρμας, ο οποίος αποδίδει 550 ίππους και 770 Nm ροπής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Επιπλέον σε συνεργασία με την δύναμη που παράγεται από τον ηλεκτρικό κινητήρα, θα δώσει σίγουρα στην υβριδική Panamera εκρηκτικές επιδόσεις, λαμβάνοντας υπόψη αυτές της Panamera 4 E-Hybrid. Η τελευταία, η οποία έχει το νέο biturbo κινητήρας 2,9 λτ. ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα και αγγίζει την τελική ταχύτητα των 278 χλμ./ώρα. Η νέα έκδοση της Panamera αναμένεται να έχει τετρακίνητη και να εξοπλίζεται  με οκτα-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο PDK.

Σε σχετικές ειδήσεις, Oliver Blume αποκάλυψε επίσης πως η Porsche δεν έχει σχέδια να υβριδοποιηθούν η 911 ή η 718 Boxster / Cayman στο εγγύς μέλλον, ακόμη και αν οι πωλήσεις των υβριδικών μοντέλων αυξάνεται με κάθε χρόνο που περνάει. Προς το παρόν, αυτές αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 10 τοις εκατό των πωλήσεων στις σειρές μοντέλων, όπου η τεχνολογία είναι διαθέσιμη.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA