Πρώτη σε πωλήσεις η Nissan
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτη σε πωλήσεις η Nissan

7.329 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2017)

Η Nissan κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατάταξη με τις ταξινομήσεις καινούργιων αυτοκινήτων για τον Ιούνιο, ενώ πήρε το ασημένιο μετάλλιο στις πωλήσεις του εξαμήνου.

Η Nissan διαγράφει μια επιτυχημένη διαδρομή στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου για το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, αλλά και τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πιο συγκεκριμένα,  η ιαπωνική φίρμα κατέκτησε τον Ιούνιο την πρώτη θέση στις πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων, με 1.162 ταξινομήσεις και με μερίδιο αγοράς 11,5%. Παράλληλα, κατέγραψε 4.580 πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων σε πανελλαδικό επίπεδο για το πρώτο εξάμηνο του 2017, γεγονός που την κατατάσσει στη δεύτερη θέση με μερίδιο αγοράς 9,1%.
 

Με ανακοίνωση της η μάρκα ισχυρίζεται πως θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο των επιτυχιών, έχοντας πλέον στη φαρέτρα της και το νέο Nissan Micra, του οποίου οι τιμές ξεκινούν από τις 12.690 ευρώ.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η Nissan προχωρά αυτό το διάστημα σε δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο του αυτοκινήτου σας και διαθέτει τα ανταλλακτικά service και φανοποιίας με έκπτωση 20%, μέσω του προγράμματος Nissan All Clear Service. Επωφεληθείτε της προσφοράς στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Nissan για τον δωρεάν έλεγχο 20 σημειών και την οδική βοήθεια για 1 χρόνο!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda