Μία πολύ σπάνια Lamborghini Aventador Veneno βρίσκεται προς πώληση σε μία τιμή που τρομάζει.

Η Lamborghini Veneno που βλέπετε στις εικόνες πωλείται από μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της Γερμανίας.

Πωλείται Aventador Veneno σε τιμή σοκ

19.376 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2018)

Μία πολύ σπάνια Lamborghini Aventador Veneno βρίσκεται προς πώληση σε μία τιμή που τρομάζει. Δείτε περισσότερα.

H Lamborghini Aventador είναι γεγονός πως έχει παραχθεί σε πολλές εκδόσεις όπως η αρχική LP700-4 coupe μέχρι τις Roadster, SuperVeloce, S, S Roadster και, πιο πρόσφατα, τη SVJ. Ωστόσο στο πλαίσιο των αναβαθμίσεων έχουν υπάρξει και οι πιο σπάνιες εκδόσεις του ιταλικού supercar, όπως οι Aventador J, Centenario και Veneno, με μία μονάδα της τελευταίας να βρίσκεται προς πώλησης.
Η Lamborghini Veneno που βλέπετε στις εικόνες πωλείται από μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της Γερμανίας, η οποία  κοστολογεί το μοντέλο στα 8.09 εκατομμύρια ευρώ!!! Αυτό το ποσό είναι κάτι παραπάνω από το διπλάσιο της αρχικής τιμής του supercar, το οποίο κατασκευάστηκε μόνο σε τέσσερεις μονάδες.
 
Σύμφωνα με τον πωλητή η Veneno έχει διανύσει μόλις 180 χιλιόμετρα, ενώ η κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι σαν καινούργια. Για όποιους ενδιαφέρονται για την αγορά της θα πρέπει να γνωρίζουν πως το μοντέλο παίρνει ισχύ από τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα 6,5 λίτρων που έχει η Aventador κάνοντας τα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 2.2 δευτερόλεπτα πριν φτάσει τα 355 χλμ./ώρα, κάνοντας χρήση των 750 ίππων και των 690 Nm ροπής.

Hyundai
OPEL