Υπεύθυνη του έργου που βλέπετε είναι η ουκρανική AutoLife.

Το εξωτερικό έλαβε ένα ακραίο κιτ αμαξώματος.

Tο πιο εντυπωσιακό είναι το εσωτερικό.

Aπό τους βελτιωτές δε γλίτωσε ούτε και ο χώρος αποσκευών.

Το «ουκρανικό» Toyota Land Cruiser εντυπωσιάζει

2.344 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2019)

Ένα Toyota Land Cruiser αποτέλεσε τη βάση εργασίας βελτιωτικής εταιρείας. Η οποία του έδωσε μία άγρια εξωτερική οπτική, αλλά αυτό παραμένει το σημαντικότερο νέο μέχρι κανείς να δει το εσωτερικό.

Υπεύθυνη του έργου που βλέπετε είναι η ουκρανική AutoLife, η οποία έχοντας έδρα στο Κίεβο πήρε το ιαπωνικό SUV και μετά από πολλή δουλειά κατάφερε, πριν από λίγες ημέρες και παρουσίασε τις αλλαγές που είχε κάνει στο Toyota Land Cruiser 200. Το εξωτερικό έλαβε ένα ακραίο κιτ αμαξώματος με τις καμάρες στους τροχούς να είναι κατά 100 χιλιοστά ευρύτερες. Προστέθηκαν επίσης πιο επιθετικοί προφυλακτήρες, μία γυαλιστερή μαύρη μάσκα, αλλά και ένα νέο ελαφρύ καπό με ενσωματωμένους αεραγωγούς.
 
Ωστόσο όπως προαναφέραμε το πιο εντυπωσιακό είναι το εσωτερικό. Ολόκληρη η καμπίνα, όπως αναφέρει η εταιρεία καλύπτεται από υψηλής ποιότητας αυστριακό δέρμα, συνδυάζοντας τη μπλε και την κόκκινη απόχρωση. ¶λλα υλικά που χρησιμοποιούνται εσωτερικά περιλαμβάνουν λεπτό ξύλινο περίβλημα για το τιμόνι και το ταμπλό, ενώ από τη καμπίνα δε λείπουν τα μεταλλικά στοιχεία που τα συναντούμε κυρίως στην κεντρική κονσόλα και στις λαβές των θυρών.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως από τους βελτιωτές δε γλίτωσε ούτε και ο χώρος αποσκευών, ο οποίος είναι περιτριγυρισμένος από μωβ μοκέτα!
 

test center
KIA