Στις 2 Σεπτεμβρίου θα δούμε ολοκληρωτικά μέσα και έξω τη νέα S-Class.

«Έκλεισε» και έρχεται η Mercedes S-Class (+vid)

4.050 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2020)

Με ένα βίντεο προάγγελο του ερχομού της, η Mercedes «έκλεισε» την καμπάνια teaser της νέας S-Class, λίγες μόλις ώρες πριν παρουσιάσει επίσημα στο κοινό την ολοκαίνουργια ναυαρχίδα της.


Για τη νέα γενιά της S-Class γνωρίζουμε ήδη αρκετά πράγματα, ωστόσο πολλά είναι και αυτά που δεν γνωρίζουμε και πρόκειται να μάθουμε στις 2 Σεπτέμβρη όπου και έχει προγραμματιστεί το ντεμπούτο της. Το νέο teaser βίντεο έρχεται ως μία μίνι περίληψη του μοντέλου δίνοντας μας μία «κλεφτή» ματιά μέσα και έξω, αφήνοντας τις λεπτομέρειες και τα περισσότερα στοιχεία που αφορούν το πολυτελές σεντάν για την ημέρα της πρεμιέρας.
 
Κάνοντας τη σούμα από αυτά που γνωρίζουμε, η νέα γενιά της S-Class θα έχει στο εσωτερικό της 27 μπουτόν και διακόπτες λιγότερους απ` ότι το μοντέλο που θα αντικαταστήσει. Αιτία για αυτό είναι ένα τάμπλετ που θα έχει τον κυρίαρχο ρόλο στο εσωτερικό του πολυτελούς σεντάν. Μαζί του θα υπάρχει και ένα head-up display με υποστήριξη επαυξημένης πραγματικότητας για την πλοήγηση.
 
Το μοντέλο έχει αναπτυχθεί σε πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, όπως φυσικά και στα συνηθισμένα παράγωγα AMG και Maybach. Ένας V12 κινητήρας θα βρίσκεται στη γκάμα για μία ακόμη φορά και θα συνδυαστεί επίσης με το σύστημα τετρακίνησης 4Matic για πρώτη φορά.
 
Όντας γεμάτη τεχνολογίες, οι μηχανικοί έχουν εγκαταστήσει στην S-Class σύστημα τετραδιεύθυνσης, που μειώνει τον κύκλο στροφής, ως αντισταθμιστικό μέτρο στη αύξηση του μήκους του μεταξονίου κατά 4 εκατοστά σε σχέση με το εξερχόμενο μοντέλο.
 
Κατά το λανσάρισμα, το κορυφαίο μοντέλο της Daimler θα είναι εξοπλισμένο με ένα ημι-αυτόνομο σύστημα οδήγησης 3ου επιπέδου, ενώ για το μέλλον έχει προγραμματιστεί η αναβάθμισή του και για το 4ο επίπεδο. Να σημειωθεί πως πέραν της αμιγώς ηλεκτρικής EQS θα υπάρχουν αρκετές plug-in υβριδικές εκδόσεις με ηλεκτρική αυτονομία περί τα 100 χιλιόμετρα.  
 
Περισσότερα στις 2 Σεπτεμβρίου, όταν και θα δούμε ολοκληρωτικά μέσα και έξω τη νέα S-Class.

Hyundai
4green