Στο Golden Hall το 1ο showroom της Tesla στην Ελλάδα

7.842 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2020)

Η πρώτη έκθεση της Tesla στην Ελλάδα είναι γεγονός και θα την βρείτε στο Golden Hall στο Μαρούσι.

Από σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου και για έναν ολόκληρο μήνα οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα μοντέλα της Tesla στη χώρα μας, αρκεί να επισκεφθούν το εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι. Εκεί θα βρουν αρχικά το Model 3, αλλά και τους εκπροσώπους της αμερικανικής φίρμας που θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις του κοινού για όλα τα μοντέλα της γκάμας: Model S, Model 3, Model X.

Μη χάσετε την επιδότηση: Έως 6.000 ευρώ για ηλεκτρικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η λύση είναι προσωρινή για μια πρώτη γνωριμία της εταιρείας του Έλον Μασκ με το ελληνικό κοινό, καθώς αργότερα πιθανολογείται ότι θα δημιουργηθεί pop-up store. Τι είναι αυτό; Η βασική επιλογή της Tesla πριν λίγα χρόνια, όταν δεν είχε αναπτύξει ακόμα δίκτυο εμπόρων. Τα pop-up store (σε ελεύθερη μετάφραση: αναδυόμενα καταστήματα) μπορούν κυριολεκτικά να ξεπηδήσουν από το πουθενά, καθώς αποτελούνται από κοντέινερ τα οποία μεταφέρονται με τρέιλερ ανά πάσα ώρα και στιγμή, οπουδήποτε.

Μέχρι να κάνετε την βόλτα σας στο Golden Hall και να δείτε από κοντά τα μοντέλα της Tesla μπορείτε, πατώντας πάνω στην εικόνα, να δείτε τις τιμές τους στην ελληνική αγορά.

Πατήστε στην εικόνα και διαβάστε: Η Tesla «πάτησε» στην Ελλάδα - Νέο site και τιμές!

SPRING SEAT
OPEL