2 φωτογραφίες »

Όλα τα Nissan Qashqai είναι 4Χ4 και εφοδιάζονται με τον κινητήρα 1.7 diesel, ισχύος 150 ίππων.

278 Nissan Qashqai στην υπηρεσία του νόμου

3.678 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2020)

Η Ελληνική Αστυνομία προχωρά στην ενίσχυση του στόλου των οχημάτων της και μεταξύ άλλων εμπιστεύεται το κορυφαίο σε πωλήσεις Nissan Qashqai, παραλαμβάνοντας πλήθος μονάδων.


Στην άμεση ενίσχυση  της Ελληνικής Αστυνομίας με  278 περιπολικά οχήματα του Qashqai, προχώρησε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής.
 
Όλα τα Nissan Qashqai είναι 4Χ4 και εφοδιάζονται με τον κινητήρα 1.7 diesel, ισχύος 150 ίππων. Επιπλέον, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα οχήματα δεν είναι τα μοναδικά που προστίθενται στην διάθεση της ΕΛ.ΑΣ, καθώς ο συνολικός αριθμός των νέων οχημάτων ανέρχεται στα 675 αυτοκίνητα, τα οποία κατανέμονται σε μάχιμες Υπηρεσίες πρώτης ανταπόκρισης σε όλη τη χώρα, όπως Άμεση Δράση, Αστυνομικά Τμήματα, υπηρεσίες Τροχαίας κ.λπ.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, 114 από αυτά θα πάνε στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 80 στην Αττική, 68 στη Θεσσαλία, 63 στο Νότιο Αιγαίο, 60 στη Θεσσαλονίκη, 48 στην Κεντρική Μακεδονία, 42 στο Βόρειο Αιγαίο, 41 στην Ήπειρο, 41 στην Κρήτη, 39 στη Δυτική Ελλάδα, 33 στη Δυτική Μακεδονία, 20 στη Στερεά Ελλάδα, 20 στην Πελοπόννησο και 6 στα Ιόνια Νησιά.
 
Σημειώνεται ότι από αρχές του έτους έχουν παραληφθεί συνολικά 1.453 οχήματα, μέσω διαγωνιστικών διαδικασιών, προγραμμάτων Ε.Σ.Π.Α. και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.
 
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει τα νέα οχήματα στις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Επιτελείου, Αντιστράτηγο Παναγιώτη Ντζιοβάρα και τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διαχειριστικής Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Ταξίαρχο Δημήτριο Παντελή.
 

Mercedes
KIA