Το σχέδιο προέρχεται από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή του διαδικτυακού καναλιού Gotcha Cars.

Σχέδιο αποκαλύπτει το νέο Kia Sportage (+vid)

5.303 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2021)

Σχέδιο έρχεται να δείξει το νέας γενιάς Kia Sportage, αφού πρώτα το μοντέλο εντοπίστηκε σταθμευμένο σε ένα πάρκινγκ με αποτέλεσμα ο σχεδιαστής να μπορεί να δει από κοντά κάποιες από τις λεπτομέρειες του νέου SUV.


Το νέας γενιάς Kia Sportage εντοπίστηκε σταθμευμένο σε ένα πάρκινγκ με αποτέλεσμα η κάμερα να έχει την ευκαιρία να πλησιάσει πάρα πολύ κοντά και να καταγράψει κάποιες λεπτομέρειες από τον σχεδιασμό της νέας γενιάς του κορεατικού SUV. Όλες αυτές οι πληροφορίες αποδόθηκαν σε ένα σχέδιο από ανεξάρτητο σχεδιαστή και έτσι έχουμε μία ανεπίσημη, πρώτη ματιά του μοντέλου.
 
Το σχέδιο δίνει στο μοντέλο ένα νέο διαφορετικό πρόσωπο. Το Sportage έχει κάθετα προσανατολισμένους προβολείς σε τραπεζοειδές μοτίβο. Η χαρακτηριστική μάσκα με την ονομασία «μύτη της τίγρης» συνεχίζει να δίνει το παρών αλλά με νέα μορφή, ενώ ακριβώς από κάτω η γρίλια έχει μεγαλώσει σε όλες της τις διαστάσεις. Στο κάτω μέρος βλέπουμε ένα ζευγάρι οριζόντιων σχισμών που τρέχουν σε όλο το πλάτος, ενώ στις δύο γωνίες έχουν τοποθετηθεί οι προβολείς ομίχλης.
 
Ο σχεδιαστής δεν έχει ασχοληθεί με το πίσω μέρος, όμως από προηγούμενη εικόνα που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας γνωρίζουμε πως το μοντέλο θα εξοπλιστεί με φωτιστικά σώματα που έχουν λάβει ένα νέο πιο λεπτό σχεδιασμό, τονίζοντας την καθαρότητα της συνολικής εικόνας που φέρεται να κερδίζει το μοντέλο. Το λογότυπο θα βρίσκεται χαμηλά τοποθετημένο, ενώ όπως μπροστά έτσι και πίσω στις δύο άκρες του προφυλακτήρα θα υπάρχουν φωτιστικά σώματα.
 
Η καμπίνα του Sportage είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τα χνάρια του Tucson και να εξοπλιστεί με δύο ψηφιακές οθόνες 10,25 ιντσών, μία έχοντας το ρόλο του πίνακα οργάνων και η άλλη για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Φυσικά περισσότερα θα είναι τα νέα τεχνολογικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και ασφάλειας. 
 
Τέλος, στα κινητήρα σύνολα, το νέο Sportage θα προσφερθεί σε εκδόσεις βενζίνης και diesel, ήπια υβριδικές επιλογές, Plug-in υβριδικό και υβριδικό μηχανικό σύνολο. 
 

Hyundai
4green