Στο Ring η νέα γενιά του Kia Sportage (+vid)

2.316 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2021)

Η νέα γενιά του Kia Sportage αναμένεται να κάνει σύντομα το ντεμπούτο της, ωστόσο μέχρι τότε το μοντέλο συνεχίζει τις εξαντλητικές δοκιμές, μέρος των οποίων λαμβάνουν χώρα στην πίστα του Nurburgring.

Ένα βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δείχνει το ολοκαίνουργιο Kia Sportage να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στην πίστα του Nurburgring. Όπως βλέπουμε το μοντέλο συνεχίζει να φέρει πάνω του καμουφλάζ, ενώ από τα πλάνα ξεχωρίζει το απαραίτητο για τις δοκιμές roll cage, το οποίο φυσικά βρίσκεται εκεί αποκλειστικά για την περίσταση.
 
Αναφορικά με την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει το επερχόμενο κορεατικό SUV, σύμφωνα με τις τελευταίες κατασκοπευτικές εικόνες του μοντέλου, αλλά και τις πληροφορίες που υπάρχουν, η σχεδιαστική ομάδα της Kia επέλεξε μια τολμηρή εμφάνιση που θα το βοηθήσει να ξεχωρίσει στην ενδιαφέρουσα για το κοινό κατηγορία των μικρομεσαίων SUV.
 
Η καμπίνα του Sportage είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τα χνάρια του Tucson (το μοντέλο θα βασίζεται πιθανότατα και στην ίδια πλατφόρμα) και να εξοπλιστεί με δύο ψηφιακές οθόνες 10,25 ιντσών, μία έχοντας το ρόλο του πίνακα οργάνων και η άλλη για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Φυσικά περισσότερα θα είναι τα νέα τεχνολογικά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού. Μέσα στις νέες τεχνολογίες πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να βρούμε και ένα ρυθμιζόμενο σύστημα ανάρτησης, ίσως και ένα ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης.
 
Όσον αφορά τους κινητήρες, το νέο Sportage αναμένεται να υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό την παλέτα του νέου Tucson που περιλαμβάνει εκδόσεις σε βενζίνη και diesel, ήπια υβριδικές επιλογές, Plug-in υβριδικό και υβριδικό μηχανικό σύνολο.
 
Πληροφορίες για την ημερομηνία αποκάλυψης του μοντέλου δεν υπάρχουν, ωστόσο δεν αναμένεται να καθυστερήσει για πολύ ακόμα.
 

Hyundai
skoda