Παράταση στο ντεμπούτο της Alfa Romeo Tonale λόγω... μικροτσίπ!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παράταση στο ντεμπούτο της Alfa Romeo Tonale λόγω... μικροτσίπ!

3.957 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2021)

Ακόμα πιο πίσω πηγαίνει η επίσημη αποκάλυψη της Alfa Romeo Tonale, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η πρεμιέρα του μοντέλου αναβλήθηκε λόγω της παγκόσμιας έλλειψης μικροτσίπ!

Η Alfa Romeo Tonale έρχεται εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο ακόμα το ιταλικό crossover δεν έχει καταφέρει να παρουσιαστεί επίσημα. Μάλιστα αν και όλα έδειχναν πως το ντεμπούτο του θα γίνονταν στις αρχές του 2022, κάτι τέτοιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαίνεται πως δε θα συμβεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Η έλλειψη μικροτσίπ πάει πίσω την πρεμιέρα της Tonale

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Mopar Insiders», το ντεμπούτο της Tonale, που αναμενόταν να παρουσιαστεί με Plug-In υβριδικό σύστημα κίνησης κατά το πρώτο τρίμηνο του 2022, αναβλήθηκε λόγω της παγκόσμιας έλλειψης μικροτσίπ. Αν το δημοσίευμα επαληθευτεί και στην πράξη, τότε η νέα Alfa Romeo αναμένεται από την άνοιξη του 2022 και έπειτα, δίνοντας ακόμα μία παράταση στο ντεμπούτο της.
 

Δεύτερη παράταση 

Θυμίζουμε πως αρχικά η Tonale φημολογούνταν πως θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2021, ωστόσο το ντεμπούτο της μετατέθηκε το πρώτο τρίμηνο του 2022 γιατί ο CEO της φίρμας, ζήτησε να γίνει καλύτερος ποιοτικός έλεγχος και να εξελιχτεί περισσότερο το υβριδικό κινητήριο σύστημα του αυτοκινήτου.
 

Η Tonale η πρώτη Plug-In υβριδική Alfa Romeo

Η Tonale θα γίνει το πρώτο μοντέλο της Alfa Romeo που θα προσφερθεί ως Plug-in και σύμφωνα με όσα διαρρέονται, το αυτοκίνητο θα υιοθετήσει το υβριδικό κινητήριο σύνολο των Jeep Compass και Renegade, του οποίου η απόδοση κυμαίνεται από 190 έως 240 άλογα. Η βάση του είναι ένας 1.300άρης turbo κινητήρας βενζίνης και μια 11,4 kWh μπαταρία ιόντων λιθίου που προσφέρει περίπου 42 χιλιόμετρα αυτονομίας.
 
Η Τοnale θα γίνει το πρώτο καινούριο μοντέλο της Alfa Romeo από τότε που παρουσιάστηκε η Stelvio το 2016. Η ιταλική φίρμα θα διευρύνει την γκάμα της περισσότερο το 2023 με ένα μικρό SUV που λέγεται πως θα προσφερθεί τόσο με κινητήρες εσωτερικής καύσης αλλά και ως ηλεκτρικό. Το μικρό SUV θα βασιστεί στην CMP πλατφόρμα της Stellantis και θα κατασκευαστεί στην Πολωνία.

Tonale ακούμε και Tonale δεν βλέπουμε!
-Πάει πιο πίσω η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου λόγω έλλειψης μικροτσίπ.
-Δεύτερη παράταση για τo επερχόμενο crossover της ιταλικής μάρκας.
Θα την δούμε ποτέ την Tonale ή πρέπει να φτάσουμε και στα πέναλτι;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MERCEDES NEW RANGE
OPEL