Online πληρωμή στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

2.228 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2019)

Οι χρήστες της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου έχουν πλέον τη δυνατότητα διαχείρισης του λογαριασμού του e-pass τους, μέσω της εφαρμογής «My Gefyra» στο smartphone και μέσω web banking. Εύκολα και γρήγορα επαναφορτίζετε με χρήματα το λογαριασμό ή κάνετε online πληρωμές.

Από την Δευτέρα, 8 Ιουλίου, οι χρήστες της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου μπορούν να χρησιμοποιούν τις νέες ψηφιακές (online) υπηρεσίες του «Γέφυρα e-pass» μέσα και από την εφαμοργή «My Gefyra». Η αναβάθμιση των ηλεκτρονικών συστημάτων διοδίων της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και η προσαρμογή τους στην διαδικτυακή εξυπηρέτηση των χρηστών, επιτρέπει πλέον στους συνδρομητές την άμεση επαναφόρτιση του «Γέφυρα e-pass», κάνοντας χρήση της χρεωστικής ή της πιστωτικής κάρτας τους, μέσω της ιστοσελίδας www.gefyraepass.gr.

Παράλληλα, είναι σε θέση να επαναφορτίσουν τον λογαριασμό τους, μέσω της τραπεζικής τους κάρτας, κατεβάζοντας την εφαρμογή «My Gefyra» για συσκευές Android ή iOS. Αυτό σημαίνει πως οι συνδρομητές μπορούν πλέον να κάνουν online πληρωμές κατευθείαν από τον λογαριασμό τους και αξίζει να σημειώσουμε πως, η Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» είναι η πρώτη αυτοκινητοδρομική υποδομή στην Ελλάδα που εισάγει την εφαρμογή για κινητά, η οποία επιτρέπει επαναφορτίσεις συνδρομητικών λογαριασμών μέσω πιστωτικής κάρτας, καθώς επίσης και άμεσες επαναφορτίσεις με πιστωτικής κάρτας μέσω της ιστοσελίδας.

FORD E-TRANSIT
OPEL