H συγκεκριμένη ειδική της Wraith, που ονομάζεται Black & Bright αφορά αποκλειστικά την πρωτεύουσα της Ρωσίας.

Oι τρεις ειδικές Wraith αντλούν έμπνευση από τα πράσινα φώτα της ρωσικής πρωτεύουσας.

H συλλογή Black & Bright διαθέτει ένα ειδικό σύστημα φωτισμού εγκατεστημένο στην οροφή.

Rolls-Royce Wraith εμπνέονται από τη Μόσχα

1.994 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2019)

Οι ειδικές εκδόσεις της Rolls-Royce συνεχίζονται με την τελευταία αποκάλυψη της μάρκας να αφορά την Wraith και να είναι εμπνευσμένη από τις «νύχτες στην πόλη της Μόσχας».


Όπως καταλαβαίνετε η συγκεκριμένη ειδική έκδοση της Wraith, που ονομάζεται Black & Bright αφορά αποκλειστικά την πρωτεύουσα της Ρωσίας και αποτελείται από τρία συγκεκριμένα μοντέλα τα οποία συνδυάζουν στο αμάξωμά τους δύο χρώματα. Κοινό χαρακτηριστικό των τριών αποτελεί το μαύρο χρώμα που καταλαμβάνει το επάνω τμήμα των αυτοκινήτων συμπεριλαμβανομένου και του καπό, ενώ το υπόλοιπο αμάξωμα είναι βαμμένο σε πράσινο, πορτοκαλί και μωβ χρώμα.
 
Το μοναδικό στυλ συνεχίζεται στην καμπίνα, καθώς η συλλογή Black & Bright διαθέτει ένα ειδικό σύστημα φωτισμού εγκατεστημένο στην οροφή, που θυμίζει έναστρο ουρανό και φωτίζει σε πράσινο, πορτοκαλί και μωβ χρώμα, για να ταιριάζει με το εξωτερικό. Οι οδηγοί θα βρουν επίσης διακοσμητικά στοιχεία από ίνες άνθρακα, αλουμίνιο, και μαύρο δέρμα, ενώ ανάλογα με το εξωτερικό χρώμα η δερμάτινη ταπετσαρία θα λαμβάνει σε κάποια σημεία της ομόχρωμα χαρακτηριστικά.  
 
Σύμφωνα με την διευθύνουσα σύμβουλο της αντιπροσωπείας της Rolls-Royce στη Μόσχα, Tatiana Fitzgerald, οι τρεις ειδικές Wraith αντλούν έμπνευση από τα πράσινα φώτα της ρωσικής πρωτεύουσας, αλλά και τον πορτοκαλί φωτισμό του ξενοδοχείου Ukraine.
 
Για τον κινητήρα δεν υπάρχει κάποια αναφορά, άρα πιθανολογούμε πως ο V12 twin-turbo 6,6 λίτρων που προσφέρει 632 ίππους και 870 Nm ροπής, σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων θα βρίσκονται κανονικά στη θέση τους.

Hyundai
4green