H σπορ έκδοση βασίζεται στο ανανεωμένο C-HR που έκανε ντεμπούτο πριν από λίγες μέρες.

Οι διαφορές σε σχέση με το C-HR στις απλές του εκδόσεις είναι μικρές άλλα εμφανείς.

Nέο Toyota C-HR GR Sport

45.299 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2019)

To C-HR ενισχυμένο με πολύ σπορ χαρακτήρα και αναβαθμίσεις τόσο σε εμφάνιση όσο και στα μηχανικά του μέρη. Γνωρίστε το.

Πριν από λίγες μέρες το τμήμα Gazoo Racing της Τοyota τράβηξε τα βλέμματα πάνω του αποκαλύπτοντας την GR Sport έκδοση για το Daihatsu Copen. Αυτή φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή αφού η φίρμα επιφύλασσε άλλη μια έκπληξη για τους πιστούς της φίλους. Ιδού το Τοyota C-HR GR Sport!

H σπορ έκδοση βασίζεται στο ανανεωμένο C-HR που έκανε ντεμπούτο πριν από λίγες μέρες, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιαπωνία, θα διατεθεί, τουλάχιστον αρχικά, μόνο στην εγχώρια αγορά. Οι διαφορές σε σχέση με το C-HR στις απλές του εκδόσεις είναι μικρές άλλα εμφανείς. Η GR Sport έκδοση εξοπλίζεται με μοναδικές 19άρες ζάντες αλουμινίου με ελαστικά 225/45 και λαμβάνει νέας σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρα, μερικώς διαφοροποιημένη γρίλια, εμβλήματα GR Sport και φώτα ομίχλης σε νέα θέση πιο χαμηλά στο έδαφος. Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού, συναντούμε ένα νέο μικρότερο τιμόνι με έμβλημα «GR» και επένδυση από δέρμα, νέα καθίσματα που αγκαλιάζουν το σώμα των μπροστά επιβατών, πεντάλ από αλουμίνιο, GR start/stop μπουτόν κ.α..

Βελτιώσεις έχουν λάβει χώρα και στα μηχανικά μέρη στο μικρομεσαίου ιαπωνικού crossover αφού η Toyοta θέλησε να του προσφέρει καλύτερο σύστημα διεύθυνσης για πιο άμεση απόκριση του τιμονιού και αναβαθμισμένο σύστημα ανάρτησης με νέα αμορτισέρ για μεγαλύτερη ακαμψία.

Το C-HR GR Sport θα διατίθεται είτε με τον τουρμπάτο 1.200άρη κινητήρα βενζίνης σε συνδυασμό με το 6άρι μηχανικό κιβώτιο με τιμή από 25.100 δολάρια είτε με την υβριδική έκδοση με το 1.800άρι μοτέρ με τιμή από 28.500 δολάρια.
 

MERCEDES NEW RANGE
OPEL