Non-Paper

Επιλέχτηκαν 5 τελευταίες ειδήσεις
Γέμισε αφρικανική σκόνη: Το πλένεις έξω & πληρώνεις, στο χέρι ή άπλυτο;
Εν έτει 2024, γίνεται μικρό με 65 άλογα και 18 χιλιάρικα;
Επιδότηση ηλεκτρικών: Μήπως να γίνει επιδότηση για καινούριο γενικά;
Γιατί οι μάντρες θα πλακώνονται για βενζίνης/diesel τα επόμενα χρόνια;
Με 2 ευρώ το λίτρο & κίνηση παντού τι θα το κάνεις το «φτιαγμένο» σου;
περισσότερα »
non paper an off-the record or unofficial presentation of (auto) policy Πώς γίνεται να μιλάμε για Euro7 όταν κυκλοφορούν τόσα σαράβαλα;
Διαβάστηκε από 7401 αναγνώστες

Και ενώ όλοι μιλάνε για πράσινα αυτοκίνητα και άλλα τέτοια, κανείς δεν σκέφτεται να ελέγξει τα εκατοντάδες οχήματα που κυκλοφορούν και μοιράζουν σκέτο «θάνατο» από τις εξατμίσεις τους! Και ενώ όλοι μιλάνε για πράσινα αυτοκίνητα και άλλα τέτοια, κανείς δεν σκέφτεται να ελέγξει τα εκατοντάδες οχήματα που κυκλοφορούν και μοιράζουν σκέτο «θάνατο» από τις εξατμίσεις τους! Και ενώ όλοι μιλάνε για πράσινα αυτοκίνητα και άλλα τέτοια, κανείς δεν σκέφτεται να ελέγξει τα εκατοντάδες οχήματα που κυκλοφορούν και μοιράζουν σκέτο «θάνατο» από τις εξατμίσεις τους!

Απαγορεύσεις καινούργιων ενώ στους δρόμους βλέπουμε καθημερινά… λαδιέρες

Τα τελευταία χρόνια ακούμε συνέχεια για απαγορεύσεις, για μείωση των ρύπων, για διόδια στο κέντρο των πόλεων και άλλα πολλά. Βασικό επιχείρημα σε όλο αυτό, η προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας μας. Σωστά όλα αυτά. Υπάρχει, όμως, ένα μεγάλο «ΑΛΛΑ» σε όλα αυτά.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να επιβάλλει ακόμα χαμηλότερα όρια ρύπων στις εταιρείες με το Euro7, που για πολλούς θα αποτελέσει την οριστική ταφόπλακα του diesel και σε μεγάλο βαθμό και της βενζίνης. Και σαν να μην έφτανε αυτό, όλο και περισσότερες πόλεις στην Ευρώπη επιβάλλουν περιορισμούς. Αλλες απαγορεύουν στο κέντρο τους τα αυτοκίνητα παλαιότερης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και επιτρέπουν μόνο τα Euro6, ενώ σε άλλες πρέπει να πληρώσεις διόδια για να μπεις στο κέντρο. Παράλληλα, πληθαίνουν οι φήμες για απαγόρευση κυκλοφορίας στα παλαιότερης τεχνολογίας αυτοκίνητα, εντός των επόμενων ετών και ουσιαστικά επιβολής της ηλεκτροκίνησης.
Σχολιάστε την είδηση
Σχόλια...