Non-Paper

Επιλέχτηκαν 5 τελευταίες ειδήσεις
Επιδότηση ηλεκτρικών: Μήπως να γίνει επιδότηση για καινούριο γενικά;
Γιατί οι μάντρες θα πλακώνονται για βενζίνης/diesel τα επόμενα χρόνια;
Με 2 ευρώ το λίτρο & κίνηση παντού τι θα το κάνεις το «φτιαγμένο» σου;
Τι άλλαξε και η Lancia λανσάρισε την Ypsilon και με μοτέρ βενζίνης;
Γιατί βούτηξαν 25% οι πωλήσεις των ηλεκτρικών το 2024;
περισσότερα »
non paper an off-the record or unofficial presentation of (auto) policy Ποια είναι η καλύτερη εμπειρία που έχεις με το αυτοκίνητό σου;
Διαβάστηκε από 2735 αναγνώστες

Το καινούργιο αυτοκίνητο σίγουρα έχει τη χάρη του, αλλά σκέψου πόσες ιστορίες έχεις εσύ να πεις για το αμάξι που έχεις σήμερα.
Ξεχνώντας, για τώρα, κάτι που σε στενοχώρησε από αυτό. Εστιάζοντας σε καλές στιγμές ή σε κάποια πολύ ξεχωριστή που σε έβγαλε «ασπροπρόσωπο» ή σε έκανε να περάσεις καλά. Όλοι έχουν και από μία, ιστορία! Το καινούργιο αυτοκίνητο σίγουρα έχει τη χάρη του, αλλά σκέψου πόσες ιστορίες έχεις εσύ να πεις για το αμάξι που έχεις σήμερα.
Ξεχνώντας, για τώρα, κάτι που σε στενοχώρησε από αυτό. Εστιάζοντας σε καλές στιγμές ή σε κάποια πολύ ξεχωριστή που σε έβγαλε «ασπροπρόσωπο» ή σε έκανε να περάσεις καλά. Όλοι έχουν και από μία, ιστορία! Το καινούργιο αυτοκίνητο σίγουρα έχει τη χάρη του, αλλά σκέψου πόσες ιστορίες έχεις εσύ να πεις για το αμάξι που έχεις σήμερα. Ξεχνώντας, για τώρα, κάτι που σε στενοχώρησε από αυτό. Εστιάζοντας σε καλές στιγμές ή σε κάποια πολύ ξεχωριστή που σε έβγαλε «ασπροπρόσωπο» ή σε έκανε να περάσεις καλά. Όλοι έχουν και από μία, ιστορία!

Πες μας την ιστορία σου. Σίγουρα έχεις μια!

Τι έχει το παλιό σου αυτοκίνητο που δεν έχει κανένα καινούργιο; Τις εμπειρίες, τις αναμνήσεις και το «ψωμί κι αλάτι» που έχετε φάει μαζί. Εσύ ποια ιστορία έχεις να μοιραστείς;

Υπήρχε μια διαφήμιση που συνέκρινε δύο ιδιοκτήτες δύο αυτοκινήτων, ενός καινούργιου και ενός παλιού, της ίδιας μάρκας, δύο-τρεις γενιές πιο πίσω το παλαιότερο. Ποιος είναι ο πιο τυχερός, ρωτούσε. Αν σε πρώτη εντύπωση φαινόταν να είναι τυχερός ο κάτοχος του καινούργιου, η ατάκα της διαφήμισης ήταν απλή: Ο παλιός, γιατί είχε την τύχη να ζήσει τόσα χρόνια με το παλαιότερο.
Σχολιάστε την είδηση
Σχόλια...