8 φωτογραφίες »

Το Α3 35 TFSI, σε εμπνέει να οδηγήσεις γρήγορα. Κρατάει δυναμικά στις στροφές και εμφανίζει θεαματική σταθερότητα, χωρίς όμως να μπορεί να χαρακτηριστεί σπορ.

Οδηγική συμπεριφορά: Με άνεση & δυναμισμό

127.219 Επισκέψεις στο άρθρο (26/12/2020)

Η αυξημένη ισχύς (συγκριτικά με τις βασικές εκδόσεις) βοηθάει τα δύο μοντέλα, ώστε να αναδείξουν ακόμα περισσότερο τα οδηγικά τους χαρακτηριστικά. Από την μία λοιπόν η A 200 έχει τον τρόπο της να σε κερδίσει, με την ιδανική διαχείριση του αμαξώματος που κάνει η σχετικά σφιχτή ανάρτηση, αλλά και την άνεση που προσφέρει. Παράλληλα διαθέτει κορυφαία ποιότητα κύλισης, με τρομερά καλή ηχομόνωση, όπως μπορείτε να δείτε και στον πίνακα, ενώ την ίδια στιγμή παραμένει ουδέτερη και προβλέψιμη ακόμα και σε πίεση. Από εκεί και πέρα ανάλογα το κέφι σας επιλέγεται και το αντίστοιχο drive mode (ECO, Comfort, Sport και Individual), το οποίο «παίζει» καθοριστικό ρόλο στην συμπεριφορά και την αίσθηση που λαμβάνετε. 

Το Α3 35 TFSI συνδυάζοντας τον δυναμικό κινητήρα με πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, σε εμπνέει να οδηγήσεις γρήγορα, ειδικά έχοντας επιλεγμένη τη Dynamic λειτουργία του Drive Select. Κρατάει δυναμικά στις στροφές και εμφανίζει θεαματική σταθερότητα, χωρίς όμως να μπορεί να χαρακτηριστεί σπορ. Ωστόσο δεν μπορείς να μην αποδόσεις τα εύσημα στην ακρίβεια της συμπεριφοράς, αλλά και στον ξεχωριστά προοδευτικό τρόπο που «στρογγυλεύονται» οι αντιδράσεις του αμαξώματος. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
skoda