5 φωτογραφίες »

Audi A3 35 Vs Mercedes A 200

127.194 Επισκέψεις στο άρθρο (26/12/2020)

Premium με ψυχή: Audi A3 και Mercedes Α-Class έρχονται σε μια ολομέτωπη αντιπαράθεση στις ενδιαφέρουσες εκδόσεις 150 και 163 ίππων αντίστοιχα, που πέρα από την αίσθηση πολυτελείας δίνουν και το κάτι παραπάνω σε επιδόσεις.


Κάθε σύγκριση μεταξύ των A3 και Α-Class παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για δύο μοντέλα που αποτελούν τις πιο προσιτές επιλογές για όσους επιθυμούν ένα premium μοντέλο, με προηγμένες τεχνολογικές ικανότητες και φυσικά το κύρος που εκπέμπει το όνομα Audi και Mercedes αντίστοιχα.

Στο μικροσκόπιο του AutoΤρίτη, παλαιότερα είχαν μπει οι βασικές εκδόσεις των δύο μοντέλων, συνεπώς αυτή τη φορά επιλέγουμε τις μεσαίες εκδόσεις ισχύος, βάζοντας στο παιχνίδι ακόμη περισσότερο και τις επιδόσεις. Για το A3 αυτό σημαίνει η ήπια υβριδική έκδοση των 150 ίππων, με κόστος από 27.920 ευρώ, ενώ για τη Α Class, η οποία διατίθεται σε 4 εκδόσεις ισχύος επιλέξαμε την A 200 με 163 ίππους και τιμή από 31.250 ευρώ.

Εμφάνιση: Η φινέτσα της A-Class έναντι του πιο σπορτίφ Α3
Η νέα A-Class διακρίνεται για τον έντεχνο τρόπο που δένουν μεταξύ τους τα μέρη του αμαξώματος σε μια αρκετά ρέουσα σχείαση, όπου το κάθε κομμάτι αποτελεί μια φυσική συνέχεια του προηγούμενου, με το τελικό αποτέλεσμα να εκφράζει πολυτέλεια και κομψότητα. Από την πλευρά του το A3, με το μικρότερο μήκος και το μεγαλύτερο πλάτος διαμορφώνει πιο αθλητικές αναλογίες, οι οποίες ενισχύονται από τα πλαϊνά νεύρα και στους τονισμένους θόλους. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

OPEL NEA MONTELA
test center