Το νέο Nissan LEAF NISMO RC παρουσίασε η ιαπωνική φίρμα.

Το τετρακίνητο LEAF NISMO RC αποδίδει πάνω από τη διπλάσια ισχύ και ροπή του προκατόχου του.

Η δημιουργία του τελευταίου LEAF NISMO RC από τη Nissan, δεν έγινε για λόγους επίδειξης.

Σύμφωνα με τη μάρκα το αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, προσφέρει μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

«Διπλό» το νέο Nissan LEAF NISMO RC

2.190 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/1/2020

Το νέο Nissan LEAF NISMO RC παρουσίασε η ιαπωνική φίρμα το οποίο έρχεται με διπλάσια ισχύ και ροπή από τον προκάτοχό του.

Η τεχνογνωσία της Nissan στα ηλεκτρικά οχήματα και η εμπειρία της από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, «παντρεύονται» με άψογο τρόπο στο Nissan LEAF NISMO RC, επιδεικνύοντας με εκπληκτικό τρόπο τη δύναμη, την καινοτομία και τον ενθουσιασμό της τεχνολογίας  ηλεκτρικών οχημάτων της Nissan.
 
Το τετρακίνητο LEAF NISMO RC αποδίδει πάνω από τη διπλάσια ισχύ και ροπή του προκατόχου του, που βασιζόταν στο πρώτης γενιάς LEAF  του 2011. Παρέχοντας στιγμιαία διαθέσιμη ροπή 640Nm στους τροχούς και ισχύ 322 ίππους,  το LEAF NISMO RC προσφέρει αστραπιαία επιτάχυνση, επιτυγχάνοντας το  0-100 χλμ./ ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα.
 
Η δημιουργία του τελευταίου LEAF NISMO RC από τη Nissan, δεν έγινε για λόγους επίδειξης. Στην ουσία, αποτελεί ένα πεδίο δοκιμών για μελλοντικές τεχνολογικές εξελίξεις και προβάλλει τις  απεριόριστες δυνατότητες των ηλεκτρικών οχημάτων της Nissan. Παράλληλα, αποδεικνύει  τι μπορεί να επιτευχθεί με ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με δύο μοτέρ και  σύστημα μετάδοσης σε όλους τους τροχούς, εκφράζοντας την αφοσίωση της Nissan στη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των EV μοντέλων της.
 
Είναι σαφές ότι το LEAF NISMO RC μοιράζεται την προηγμένη τεχνολογία του σημερινού LEAF παραγωγής, «πατώντας» για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην πίστα  Ricardo Tormo, στη Βαλένθια της Ισπανίας.
 
Σύμφωνα με τη μάρκα το αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, προσφέρει μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία, η οποία συμπληρώνεται από τον έξυπνο σχεδιασμό του LEAF και την προηγμένη συνδεσιμότητα. Το LEAF NISMO RC καταδεικνύει τη δύναμη και την απόδοση των ηλεκτρικών οχημάτων , ως βασικά συστατικά  του οράματος Nissan Intelligent Mobility.

10 διαθέσιμα άρθρα για NISSAN  LEAF

Tags: NISSAN LEAF