Το εσωτερικό είναι κορυφαίο σε ποιότητα υλικών και συναρμογή, ενώ η οριζόντια minimal αρχιτεκτονική ενισχύει τον πολυτελή χαρακτήρα (1). Θα θέλαμε ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων (2) και μια μεγαλύτερη οθόνη αφής. Η εργονομία πάντως δεν έχει κανένα ψεγάδι και ο περιστροφικός διακόπτης για το infotainment είναι εύκολος (3). Στα θετικά τέλος και το σύστημα φωνητικών εντολών. Μας αρέσει ότι, προσοχή στη λεπτομέρεια έχει δοθεί μέχρι και στην μπετούγια της πόρτας (4).

¶νετα θα καθίσουν οι δύο πίσω επιβάτες για τα δεδομένα της κατηγορίας. Μας άρεσαν επίσης τα θερμαινόμενα πίσω καθίσματα.

Κεφάλαιο 2ο: Premium Ποιότητα

110.822 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2019)

Δεύτερο δυνατό και ξεχωριστό σημείο είναι η ποιότητα κατασκευής. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό του Mazda 6 είναι εξαιρετικής ποιότητας, η συναρμογή είναι επίσης κορυφαία και -τολμούμε να πούμε- πως το μοντέλο έχει κάθε δικαίωμα να υπερηφανεύεται ότι αγγίζει το premium. Και λέμε αγγίζει, γιατί παρότι προσεγμένο και ποιοτικό, υστερεί στο κομμάτι του high-tech effect που προκαλεί. Θα θέλαμε για παράδειγμα μια μεγαλύτερη οθόνη αφής, ένα πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, πιο περίτεχνα χειριστήρια στο τιμόνι ή κάτι άλλο σε touch-pad α λα Mercedes.

Από την άλλη όμως μας κέρδισαν μικρές λεπτομέρειες οι οποίες δείχνουν ότι οι Ιάπωνες το έχουν ψάξει, όπως το ότι η οθόνη λειτουργεί με την αφή μόνο όταν είσαι σταματημένος ή ότι το navigation δεν σου λέει σε ποιο δρόμο κινείσαι, αλλά τον κάθετο που πρόκειται να συναντήσεις. «¶χρηστες» λεπτομέρειες για κάποιους, που για εμάς αποκαλύπτουν το πάθος των ανθρώπων της Mazda στη λεπτομέρεια.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING SEAT
4green