Ποιο θα επικρατήσει;

Δύο γενιές Mercedes-AMG G 63 στη μάχη (+vid)

2.828 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2019)

Δύο διαφορετικές γενιές Mercedes-AMG G 63 κοντράρονται μεταξύ του. Ποιο θα επικρατήσει;

Η Mercedes-AMG G 63 είναι ένα SUV που μπορεί να ανταποκριθεί τόσο στην άσφαλτο όσο και σε off-road διαδρομές χάρη στην μεγάλη του ισχύ και την πλούσια τεχνολογία που «κουβαλάει». Πολλές φορές έχουμε δει το μοντέλο να αγωνίζεται και σε αγώνες drag καταφέρνοντας να πετύχει αξιόλογους χρόνους, ωστόσο με τον ερχομό της νέας γενιάς, πολλοί θα αναρωτιούνταν αν το νέο μοντέλο είναι πιο γρήγορο από τον προκάτοχό του.

Kάτω από το καπό της νέας Mercedes AMG G 63 βρίσκεται ένας biturbo V8 κινητήρας χωρητικότητας 4,0 λίτρων με απόδοση που φτάνει πλέον τους 585 ίππους με 850 Νm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται μέσω του γνωστού AMG Speedshift TCT αυτόματου κιβωτίου εννέα σχέσεων με τη μέγιστη τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 220 χλμ./ώρα ή 240 χλμ./ώρα με το πακέτο Driver. Σημειώνεται μάλιστα η στάνταρ προσθήκη του συστήματος τετρακίνησης 4ΜΑΤΙC, που μπορεί να στείλει έως και το 60% της κίνησης στους πίσω τροχούς.
 
Η G 63 της προηγούμενης γενιάς εφοδιάζεται με έναν V8 μεγαλύτερης χωρητικότητας στα 5,5 λίτρα που αποδίδει 571 άλογα και 760 Νm ροπής σε συνδυασμό με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της μάρκας.

Εσείς πού ποντάρετε;

Mercedes
moto