Ο 2λιτρος τούρμπο κινητήρας βενζίνης ταιριάζει με τα αξιοζήλευτα δυναμικά χαρακτηριστικά της BMW Χ1.

    Στο δρόμο

    56.924 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2013)

    Η BMW Χ1 είναι το οδηγοκεντρικό crossover με αξιοζήλευτα δυναμικά χαρακτηριστικά και οδική συμπεριφορά που θα ζήλευαν ακόμα και σπορ μοντέλα. Έχει σφιχτή, αλλά όχι σκληρή, ανάρτηση, τιμόνι άμεσο και πλούσιο σε πληροφόρηση, στιβαρό πλαίσιο, δυναμική τετρακίνηση και εξαιρετικά φρένα και σαν αποτέλεσμα σε προκαλεί για οδήγηση. Ο τούρμπο βενζινοκινητήρας των 184 ίππων με το νεύρο και την εκρηκτικότητά του ταιριάζει απόλυτα στο όλο σύνολο. Ωστόσο στην πράξη καταναλώνει αρκετή βενζίνη, αν κινείσαι γρήγορα. 


    Παρά τα 225/45 R18 ελαστικά και τη σφιχτή ανάρτηση, η Χ1 της δοκιμής είναι σχετικά άνετη με πολύ καλή ποιότητα κύλισης, ενώ χάρη στην ικανή τετρακίνηση μπορεί να κινηθεί σε πατημένο χώμα, λάσπη, άμμο ή και χιόνι αργότερα, το ίδιο άνετα χωρίς τριγμούς ή κοπανήματα.

    Τι εστί xDrive;
    Η τελευταία γενιά της τετρακίνησης xDrive διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πολύδισκο συμπλέκτη, που κατανέμει τη ροπή σε ποσοστό 40:60 μεταξύ των δύο αξόνων. Ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης το ποσοστό αλλάζει μέχρι 100% εμπρός ή πίσω σε συνεργασία φυσικά με τα ηλεκτρονικά συστήματα ευστάθειας.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    AUTOFIT PASXA
    skoda