Αν και τα δημιουργήματα της Brabus φέρουν συνήθως κατάμαυρη απόχρωση, ωστόσο το νέο πόνημα του βελτιωτικού οίκου, η σκληροτράχηλη G-Class, είναι ολόλευκη.

Η δια χειρός Brabus G-Class των 700 ίππων είναι σε θέση να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα μέσα σε μόλις 4,9 δλ., ενώ έχει τελική ταχύτητα 240 χλμ./ώρα.

Στο κατακόκκινο σαλόνι τα πάντα είναι δερμάτινα και η ποιότητα υλικών και κατασκευής είναι υπεράνω κριτικής

Εκκεντρική Brabus G-Class

6.752 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/1/2015

Με λευκή απόχρωση και ένα κατακόκκινο σαλόνι, η νέα Brabus G-Class των 700 ίππων είναι άκρως εκκεντρική και «καυτή», καθώς είναι σε θέση να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα, μέσα σε μόλις 4,9 δλ.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

Συνήθως, τα δημιουργήματα της Brabus φέρουν κατάμαυρη απόχρωση. Ωστόσο, το νέο πόνημα του βελτιωτικού οίκου, η σκληροτράχηλη G-Class, είναι ολόλευκη, ενώ το σαλόνι της είναι τελείως κόκκινο.

Ως βάση επιλέχθηκε η G 63 AMG, όμως κάτω από το καπό της το V8 σύνολο των 5,4 λίτρων αποδίδει 700 ίππους. Έτσι, η δια χειρός Brabus G-Class είναι σε θέση να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα μέσα σε μόλις 4,9 δλ., ενώ έχει τελική ταχύτητα 240 χλμ./ώρα.

Και αν το λευκό αμάξωμα είναι όμορφο, το κόκκινο σαλόνι προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, εκτός αν είσαι ο Αι Βασίλης. Φυσικά τα πάντα είναι δερμάτινα και η ποιότητα υλικών και κατασκευής είναι υπεράνω κριτικής, αλλά και πάλι το τελικό αποτέλεσμα είναι λίγο εκκεντρικό για τα γούστα μας.

16 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  G