Στην εικόνα βλέπετε την BMW M340i xDrive Touring.

Έρχεται ισχυρή diesel BMW Σειρά 3 Touring;

2.641 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/11/2019

Μία νέα ισχυρή έκδοση της βάγκον Σειράς 3 αναμένεται να φέρει η BMW η οποία πιθανολογείται πως θα έρθει μαζί με το νέο έτος.


Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν πως στις αρχές του 2020 θα κάνει την εμφάνισή της η BMW M340d xDrive Touring που θα λειτουργήσει ως εναλλακτική λύση για τη βενζινοκίνητη M340i που απεικονίζεται στη γκαλερί.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές το μοντέλο δε θα αλλάξει εσωτερικά και εξωτερικά, όμως όπως είναι εύκολα κατανοητό θα παίρνει ισχύ από ένα εξακύλινδρο σε σειρά ντίζελ κινητήρα 3,0 λίτρων που βρίσκουμε και στις X3 M40d / X4 M40d.

Το μοτέρ θα συνεχίζει να βρίσκεται στα ίδια στάδιο ισχύος παράγοντας 326 ίππους και 680 Nm ροπής. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι πως η BMW θα πουλήσει το «καυτό» μοντέλο μόνο σε βάγκον αμάξωμα και αποκελιστικά συνδυασμένο με το σύστημα xDrive.
 
Τέλος σε ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει από τους «βαυαρούς», η BMW M340d xDrive Touring θα λανσαριστεί στην Ευρώπη τον ερχόμενο Μάρτιο, οπότε ίσως να το δούμε εκείνο το μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2020.

42 διαθέσιμα άρθρα για BMW  ΣΕΙΡΑ 3