Το νέο Vitara, που θα δούμε στην Ελλάδα το Μάρτιο, διαθέτει και ένα εντελώς νέο παρουσιαστικό, σαφώς πιο μοντέρνο και νεανικό σε σχέση με το παρελθόν του.

Το Pulsar από την άνοιξη θα είναι διαθέσιμο με τον 1,6 DIG-T των 190 ίππων, με την κατανάλωσή του να βρίσκεται σε πολύ λογικά επίπεδα (6,0 λτ./100 χλμ.).

Με έναν νέο diesel κινητήρα μικρότερου κυβισμού από τον τωρινό 1,8 Di-D των 150 ίππων, θα σταδιοδρομήσει το Mitsubishi ASX από την άνοιξη.

Η Honda επιστρέφει στα compact SUV με τη νέα γενιά του HR-V.

Επιστροφή του MX-5 το 2015, με τη νέα γενιά του ιαπωνικού ρόουντστερ να αποκτά μια πιο δυναμική και επιθετική σχεδίαση από κάθε άλλη φορά, διατηρώντας την υφασμάτινη, χειροκίνητα ανοιγόμενη οροφή.

Το Subaru Outback 4ης γενιάς έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο βασιζόμενο σε ένα νέο πλαίσιο, αλλά παραμένοντας και πάλι τετρακίνητο με τη σύστημα μόνιμης τετρακίνησης Symmetrical AWD.

Κινούμενο με ηλεκτρισμό που παράγεται από την ένωση υδρογόνου με οξυγόνο, το Toyota Mirai είναι ένα άκρως οικολογικό μεγάλο σεντάν.

Το Q60 είναι το νέο μεσαίο κουπέ της Infiniti, που θα αποκαλυφθεί μέσα στη χρονιά, μέχρι τότε όμως το πρωτότυπο Q60 Concept της Έκθεσης του Ντιτρόιτ, μας δείχνει το ποιόν του νέου πολυτελούς μοντέλου.

15 μελλοντικά ιαπωνικά: Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται!

77.581 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/2/2015

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε όλα τα νέα μοντέλα από την Ιαπωνία που σιγά-σιγά θα αρχίσουν να καταφθάνουν στη χώρα μας από φέτος.


Ford: ΝΕΑ εποχή Service & ανέπαφων υπηρεσιών. Και με Bonus πιστότητας!

Προτάσσοντας περισσότερο από ποτέ το υψηλό τεχνολογικό τους υπόβαθρο και παραμένοντας πιστές στις αξίες της υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας που τις χαρακτηρίζουν, οι ιαπωνικές μάρκες ετοιμάζουν μια σειρά από νέα μοντέλα τα αμέσως επόμενα χρόνια που θα απευθυνθούν σε όλα τα μεγέθη και κατηγορίες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ