3 φωτογραφίες »

Ποια έκδοση της Mercedes A-Class σου ταιριάζει;

92.027 Επισκέψεις στο άρθρο

Όλα… για όλα! Η Mercedes A-Class έχει όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα μικρομεσαίο premium αυτοκίνητο και η πλούσια γκάμα της την φέρνει στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία. Ας δούμε που οφείλεται όμως διεξοδικά η επιτυχία της…


Η Mercedes-Benz κατάφερε με την νέα γενιά της A-Class να ανεβάσει τον πήχη στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων και ταυτόχρονα να ωθήσει προς το καλύτερο ακόμη και τα mainstream μοντέλα αυτής, αφού πλέον και αυτά αναγκάζονται να προσφέρουν πολλά περισσότερα από ό,τι στο παρελθόν. Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία της A-Class είναι πως κατάφερε να «πείσει» το κοινό της κατηγορίας πως μπορεί να αποκτήσει μια premium πρόταση με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας των premium μοντέλων. Αυτό το πετυχαίνει με όλους τους τρόπους. Αρχικά είναι και δείχνει εμφανισιακά premium, προσφέρει υψηλή ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό της, ενσωματώνει προχωρημένες τεχνολογίες και διαθέτει μια ιδιαίτερα πλούσια γκάμα κινητήρων και εκδόσεων στο αμάξωμά της. Ανάλογα φυσικά καθορίζεται και το κόστος απόκτησής της όμως η διαφορά τιμής και απόδοσης από έκδοση σε έκδοση έχει διαμορφωθεί τόσο προσεκτικά από την εταιρεία, με αποτέλεσμα να καλύπτει κάθε ανάγκη και επιθυμία. Aς γνωρίσουμε την γκάμα της αναλυτικά. 

Eμφάνιση: Συνδυασμός δυναμισμού και πολυτέλειας που αρέσει
H 4η γενιά της A-Class ακολουθεί τη νέα πιο νεανική και επιθετική ταυτότητα της Mercedes και όπως αποδεικνύεται βάσει πωλήσεων «αρέσει». Στην χάτσμπακ έκδοση βασίζεται σε καθαρές σχεδιαστικές γραμμές που υπογραμμίζουν ακόμα περισσότερο τον δυναμισμό του αεροδυναμικού αμαξώματος (Cd: 0,25), όμως την ίδια στιγμή διαθέτει λεπτομέρειες που διατηρούν την απαραίτητη εκλεπτυσμένη του εικόνα στο ακέραιο. Ανάλογα με την έκδοση λαμβάνει πιο δυναμικά χαρακτηριστικά, με αποκορύφωμα τις εκδόσεις AMG ή τα πακέτα AMG Package που μπορούν να συνδυαστούν και με τους «μικρούς» κινητήρες και να δώσουν λίγη από την φινέτσα των AMG. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto