Το εσωτερικό ακολουθεί τη φουτουριστική λογική i-Cockpit. Όλα τα λεφτά το κοντό σε διάμετρο τιμόνι, η ψηφιακή οθόνη και η σχεδίαση της κεντρική κονσόλας.

Τα καθίσματα στη δεύτερη σειρά είναι συρόμενα. Πιο πίσω, υπάρχει άλλη μια σειρά για δύο ακόμη επιβάτες.

Premium νότα δίνουν τα χειριστήρια α λα πλήκτρα πιάνου και οι λεπτομέρειες χρωμίου.

Το 5008 έχει τεράστιο πορτ-μπαγκάζ ενώ η πίσω πόρτα δουλεύει με φωτοκύτταρο!

Εσωτερικό: Premium και φουτουριστικό

36.855 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2017)

Στο εσωτερικό του γαλλικού SUV, συναντάμε την τελευταία εξέλιξη του φουτουριστικού i-Cockpit της Peugeot με το μικρό σε διαστάσεις τιμόνι, τη μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών για τον έλεγχο του infotainment και των βασικών λειτουργιών, καθώς φυσικά και τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, υψηλής ανάλυσης και εντυπωσιακής αισθητικής. Ποιοτικά τα υλικά και η συναρμογή αναμένονται κορυφαία, έχοντας βέβαια ως σημείαο αναφοράς της καμπίνα του 3008.

Περνώντας, τώρα στο κομμάτι των χώρων και της εργονομίας, η καμπίνα του 5008 υπόσχεται κορυφαία πρακτικότητα μιας και διαθέτει 3 ανεξάρτητα, πανομοιότυπα, αποσπώμενα καθίσματα στη δεύτερη σειρά καθισμάτων, τα οποία ρυθμίζονται σε μήκος και σε κλίση, ενώ υπάρχουν και 2 ανεξάρτητα, αποσπώμενα, αφαιρούμενα καθίσματα στην τρίτη σειρά καθισμάτων. 

Τέλος, το μοντέλο υπόσχεται τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών της κατηγορίας του με 1.060 λτ., τη στιγμή που προσφέρει αναδίπλωση του καθίσματος συνοδηγού προκειμένου να μεταφερθούν αντικείμενα μήκους μέχρι 3,20μ. και πόρτα χώρου αποσκευών με λειτουργία φωτοκύτταρου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
4green