Η Mercedes A45 AMG, σε κάνει χερά ακόμα και αν δεν το έχεις στο 100%. Μπορείς να κινείσαι με απαγορευτικές ταχύτητες στο κοντέρ, όντας και νιώθοντας πλήρη ασφάλεια.

    Οδική συμπεριφορά

    (6/9/2015)

    Βυθίζοντας το δεξί πεντάλ στο πάτωμα, θα βιώσετε μια συνεχόμενη και καταιγιστική επιτάχυνση σε όλο το φάσμα των στροφών (λογικό κι επόμενο με ειδική ισχύ 181 ίππων/λίτρο), αλλά και μέχρι τον ηλεκτρονικό κόφτη των 250 χλμ/ώρα της τελικής ταχύτητας. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 4,6 δλ, με την ανάρτηση να διαθέτει την σκληρότητα που περιμένει κανείς από ένα αυτοκίνητο τέτοιου χαρακτήρα, παρόλα αυτά όμως δεν είναι κουραστική όσα χιλιόμετρα κι αν κάνετε.  
    Οδηγικά, η Α45 είναι ουδέτερη και μόνο σε παρατεταμμένα κλειστά κομμάτια θα υποστρέψει ελαφρώς. Για να δείτε την ουρά να χορεύει, θα πρέπει αφενός να το προκαλέσετε εντόνως, αφετέρου θα πρέπει να έχετε απενεργοποιήσει το σύστημα ESP. Στο τελευταίο μάλιστα ενσωματώνεται και το πρόγραμμα Curve Dynamic Assist, με το οποίο επωφελείστε με την μέγιστη δυνατή επιτάχυνση, όσο στρίβετε! Το πεδίο δράσης της Α45 AMG είναι ευρύ, είτε στις ευθείες όπου η συνεχόμενη επιτάχυνση σε κολλάει στο κάθισμα, είτε σε έντονο στροφιλίκι. Οι στροφές παίρνονται με ασύλληπτα νούμερα στο κοντέρ, σε τέτοιο βαθμό που αν κοιτάξεις από τον καθρέφτη νομίζεις ότι θα δεις την άσφαλτο να έχει ζαρώσει σαν χαλί! 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
    citroen