Η Mercedes A45 AMG είναι το μοντέλο που εσείς φέρατε στην πρώτη θέση των πιο γκαζιάρικων δοκιμών μας.

Το exotic «Mountain grey mango» χρώμα, σε συνδυασμό με τη θηριώδη αεροτομή στο πίσω μέρος και τον νέο εμπρός προφυλακτήρα και τις 19αρες ζάντες, ολοκληρώνουν ένα εμφανισιακό πακέτο 5 αστέρων!

Η εμφάνιση της Α45 είναι απλά καθηλωτική. Ειδικά σε αυτό το ματ χρώμα θυμίζει μαχητικό.

Turbo, 2λιτρος και 360 άλογα, δια χειρός AMG.

Τη φτερούγα στο πίσω μέρος προσφέρει έξτρα αρνητική άντωση!

Οι εξατμίσεις ακούγονται υπέροχα σε όλο το φάσμα στροφών!

Test: Mercedes A45 AMG

(6/9/2015)

Κάποτε οι λέξεις, μικρομεσαίο, 2λιτρος κινητήρας και AMG δεν συνυπήρχαν. Πλέον, οι παραπάνω έννοιες “παντρεύτηκαν” ιδανικά και δημιούργησαν ένα “διαβολικό” αυτοκίνητο. Την Mercedes A45 AMG!

Αυτή η Mercedes είναι διαφορετική από τα υπόλοιπα αδερφάκια της και το δείχνει. Τα χαρακτηριστικά λογότυπα στα εμπρός φτερά «Turbo – AMG», αλλά και στην πόρτα του πορτμπαγκαζ, ενισχύουν την macho εικόνα μοντέλου της ιδιαίτερης αυτής A-Class. Όλα αυτά του «φαίνεσθαι» τα παρατηρείς μέχρι να βάλεις μπροστά. Μετά τα πάντα επισκιάζονται από το μπάσο βρυχηθμό του πανίσχυρου κινητήρα που σε προϊδεάζει για το τι πρόκειται να επακολουθήσει.
 
Εμφάνιση: Εμφατική 
Το exotic «Mountain grey mango» χρώμα, σε συνδυασμό με τη θηριώδη αεροτομή στο πίσω μέρος και τον νέο εμπρός προφυλακτήρα και τις 19αρες ζάντες, ολοκληρώνουν ένα εμφανισιακό πακέτο 5 αστέρων! Στο κατώτερο μέρος του εμπρός προφυλακτήρα υπάρχουν σπόιλερ δεξιά και αριστερά που ενισχύουν την αεροδυναμική της Α45, ενώ τα μεγάλα ανοίγματα του προφυλακτήρα βοηθούν στις ανάγκες ψύξης του κινητήρα. Το πίσω μέρος όμως είναι ακόμα πιο δυναμικό από το εμπρός.
 
Εκεί βρίσκονται οι τέσσερις απολήξεις της εξαγωγής, οι οποίες ξεπετάγονται από τον διαχύτη του πίσω προφυλακτήρα, αλλά και η ευμεγέθης φτερούγα που βρίσκεται πακτωμένη στην πίσω πόρτα του «θηρίου». 
 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
DIAGONISMOS BRIDGESTONE
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel